Talha Karasu Hectopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #1 İşlemci fanım cok ses cıkarıyordu ben de cıkardım. Altındaki birkaç çentik kırılmış geri de takamadım, ben de Japon yapıştırıcısı sürdüm ve taktım sorun çıkarır mı? Hala ses çıkarıyor, değişmeyi düşünüyorum bir önerisi olan yazabilir mi? MSI H61M-P20 G3 anakarta sahibim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2017
İşlemci fanım cok ses cıkarıyordu ben de cıkardım. Altındaki birkaç çentik kırılmış geri de takamadım, ben de Japon yapıştırıcısı sürdüm ve taktım sorun çıkarır mı? Hala ses çıkarıyor, değişmeyi düşünüyorum bir önerisi olan yazabilir mi? MSI H61M-P20 G3 anakarta sahibim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 6 Temmuz 2017 #2 Sağlam tutturduysanız ve soğutmada da sorun yaşamıyorsanız bir şey olmaz. Olmadı bu soğutucudan da alabilirsiniz. Bütçe belitirseniz altını- üstünü öneririz.
Sağlam tutturduysanız ve soğutmada da sorun yaşamıyorsanız bir şey olmaz. Olmadı bu soğutucudan da alabilirsiniz. Bütçe belitirseniz altını- üstünü öneririz.