MSI H61M-P21 anakarta uyumlu güç kaynağı önerisi

WarChant

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba iş yerimde MSI - H61M-P21 (b3) model anakart vardı. Güç kaynağı yandı. Şimdi aynı güç kaynağını arıyorum ama yok maalesef. Yeni güç kaynağı almak istiyorum ama üzerinde bulunan Gigabyte ATX-C350e model güç kaynağını bulamadım. Bu güç kaynağına eş değer bir güç kaynağı önerir misiniz?
Güç kaynağı araştırdım ama sanki şimdiki yenilerinin kabloları farklıymış gibi geldi. Yardımcı olur musunuz?

O anakarta yeni PSU da uyar. Ekran kartı nedir? Buna göre tavsiyeler gelecektir. Bir de bütçe?

O anakarta yeni PSU da uyar. Ekran kartı nedir? Buna göre tavsiyeler gelecektir. Bir de bütçe?

Merhaba cevap için teşekkürler. Biz bu PC de Windows XP çalıştırıyoruz. Ofisteki bir makineyi yönetiyor. Bütçemiz 1000 TL Max. Ama daha ucuzu daha iyi olur. İşimizi görsün yeter. Ben yeni güç kaynağı almaktan çekindim kabloları farklı olur diye. Ekran kartımız yok anakartındaki yeterli oluyor Yener bey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya çok teşekkür ederim.

Yener bey merhaba tekrar. Güç kaynağı geldi ancak PCI-E 6 pin olarak geldi bendeki güç kaynağı 4 pinliymiş. Acaba Ana kartımdaki 4 pinli girişe 6 pinli güç kaynağı kablosunun 4 pinini yerleştirirsem olur mu?

Son düzenleme:
Sıkıntı yok hocam. 4+4 olanı ayırıp takın. 6+2 olan ise ekran kartı için.

Böldüm ve taktım. 24 pinli anakart kablosu da takılı ama açma butonuna bastığımda hareket yok. Kasanın açma kapama ve restart kabloları falan hiç çıkartmamıştım zaten. Basıyorum ama açılmıyor. Anakart mı yandı acaba?

Fişten çekin ve açma tuşuna uzun basıp bırakın. Birkaç kez tekrarlayın.

Her ihtimale karşı bana bir anakart tavsiyesinde bulunur musunuz?
MSI - H61M-P21 (b3) model idi ana kartım. RAM'lerimi falan işlemcimi de aynı şekilde takabileceğim bir ucuz yine MSI kadar kullanabileceğim bir anakart tavsiye eder misiniz?

Zaten sıfır olarak üretilmiyor. Esonic, Turbox falan yapıyor. İkinci el almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…