Fathyldz8 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #1 Elimde boşta duran bu anakart modelli masaüstü bilgisayarı ufak önerilerinizle kardeşime giriş seviyesi ayarında oyuncu bilgisayarına dönüştürmek istiyorum. Ekran kartı, RAM ve işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum.
Elimde boşta duran bu anakart modelli masaüstü bilgisayarı ufak önerilerinizle kardeşime giriş seviyesi ayarında oyuncu bilgisayarına dönüştürmek istiyorum. Ekran kartı, RAM ve işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #2 Parçalar için bütçe nedir?
Fathyldz8 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #3 Bütçe çok önemli değil tavsiyelerinize göre şekillenecek bütçe. Paveloyd dedi: Parçalar için bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe yazılanlara göre bakacağım. Konu güncel arkadaşlar. Son düzenleme: 3 Ekim 2020
Bütçe çok önemli değil tavsiyelerinize göre şekillenecek bütçe. Paveloyd dedi: Parçalar için bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe yazılanlara göre bakacağım. Konu güncel arkadaşlar.