Msi H81M-P32 BIOS Güncelleme Sorunu

onuraksut

Decapat
Flash belleğime doğruluğunu kontrol ettiğim güncelleme dosyalarını atıyorum. BIOS'tan da dosyayı görüyorum ama enter'a bastığımda donuyor. 1-2 dakika bekledim fakat değişen bir şey olmadı. Ne yaptıysam güncelleyemedim. Pentium G3220 işlemciden i3 4160 işlemciye geçtim. Bilgisayar açılıyor performans iyi ama yeniden başlatmıyor ve bilgisayarı tamamen kapatmıyor. Fanlar çalışır halde kalıyor. BIOS'u güncelleyerek sorunu halledebileceğimi düşündüm fakat güncelleyemiyorum. Live update yazılımını indirdim ama yüklenirken donanım bulunamadı gibi bir hata veriyor. Anakartın pilini çıkartıp uzun bir süre bekledim ama bir şey değişmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende temiz bir kurulum çözüm olur çünkü işlemci değişikliğinde Windows bazı dosyaları değiştirebiliyor. Bence RAM hariç yapılan bütün donanım değişikliklerinde sorun yaşamamak için temiz kurulum şart.

Bilgisayar açılıyor performans iyi ama yeniden başlatmıyor ve bilgisayarı tamamen kapatmıyor. Fanlar çalışır halde kalıyor.
Bu kısmı okuyunca bilgisayarın saçma sapan davranmasına çözüm olabilir temiz kurulum dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı