A Alpkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 15 13 Şubat 2023 #1 MSI H81M P33 CSM'yi kapatmak Windows'un daha hızlı açılmasını sağlıyormuş ama nereden kapatacağımı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? (Ekran kartım UEFI destekliyor, GTX960)
MSI H81M P33 CSM'yi kapatmak Windows'un daha hızlı açılmasını sağlıyormuş ama nereden kapatacağımı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? (Ekran kartım UEFI destekliyor, GTX960)
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.011 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 13 Şubat 2023 #2 CSM sistemi hızlandırmaz hocam. Eski OS için destek sağlar. Sizin sitem UEFI olarak kurulmuşsa; zaten CSM otomatik kapalıdır. Çözüldü: UEFI ve UEFI With CSM Farkı Nedir? UEFI ve UEFI with CSM Farkı Nedir? www.technopat.net
CSM sistemi hızlandırmaz hocam. Eski OS için destek sağlar. Sizin sitem UEFI olarak kurulmuşsa; zaten CSM otomatik kapalıdır. Çözüldü: UEFI ve UEFI With CSM Farkı Nedir? UEFI ve UEFI with CSM Farkı Nedir? www.technopat.net
A Alpkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 15 14 Şubat 2023 #3 turko35408 dedi: CSM sistemi hızlandırmaz hocam. Eski OS için destek sağlar. Sizin sitem UEFI olarak kurulmuşsa; zaten CSM otomatik kapalıdır. Çözüldü: UEFI ve UEFI With CSM Farkı Nedir? UEFI ve UEFI with CSM Farkı Nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sistemi UEFI olarak kurmuştum. CSM değil de UEFI+Legacy olarak geçen bir yer buldum ve onu sadece UEFI seçili hale getirdim, ek olarak MSI Fast Boot'u aktifleştirdim. Fark edilir bir hızlanma var.
turko35408 dedi: CSM sistemi hızlandırmaz hocam. Eski OS için destek sağlar. Sizin sitem UEFI olarak kurulmuşsa; zaten CSM otomatik kapalıdır. Çözüldü: UEFI ve UEFI With CSM Farkı Nedir? UEFI ve UEFI with CSM Farkı Nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sistemi UEFI olarak kurmuştum. CSM değil de UEFI+Legacy olarak geçen bir yer buldum ve onu sadece UEFI seçili hale getirdim, ek olarak MSI Fast Boot'u aktifleştirdim. Fark edilir bir hızlanma var.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 Fast Boot sebebiyle açılış hızı değişir.
A Alpkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 15 14 Şubat 2023 #5 Yener K. dedi: Fast boot sebebiyle açılış hızı değişir. Genişletmek için tıkla... Boot modu UEFI+legacy'den sadece UEFI'ye döndürmenin herhangi bir etkisi yok mudur, olumlu ya da olumsuz anlamda?
Yener K. dedi: Fast boot sebebiyle açılış hızı değişir. Genişletmek için tıkla... Boot modu UEFI+legacy'den sadece UEFI'ye döndürmenin herhangi bir etkisi yok mudur, olumlu ya da olumsuz anlamda?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #6 Legacy Boot desteklemez. UEFI sistem için fark etmez. Bazı yerlerde ekran kartı için UEFI yoksa sıkıntı olabileceği belirtiliyor.
Legacy Boot desteklemez. UEFI sistem için fark etmez. Bazı yerlerde ekran kartı için UEFI yoksa sıkıntı olabileceği belirtiliyor.