Hocam dahili grafiği bilmem de işlemci olarak i5 4460 Fark atar...
700TL fiyat cekiyor Valorant GTA 5 aciyor dedi. Deger mi?
i5 4460 ve anakart ikilisine o fiyatı veriyorsa bence iyi, sadece anakartı 1000 liranın üstüne satıyorlar normalde. Bir sorunu sıkıntısı olup olmadığını kesinleştirip öyle alın derim.
Nereden satın alacaksınız hocam? Adam sorun yok dediyse ilk başta ona güvenerek almanız gerek tabii. Alır almaz videoya alın, ne olur ne olmaz.
Hocam pro versiyon cikti aldim calisiyo asus f1a75-m bundan daha iyi degilmi msi h81m-p33 pro ya gecicem bu kucuk asus daha buyuktui5 4460 ve anakart ikilisine o fiyatı veriyorsa bence iyi, sadece anakartı 1000 liranın üstüne satıyorlar normalde. Bir sorunu sıkıntısı olup olmadığını kesinleştirip öyle alın derim.
Hocam pro versiyon cikti aldim calisiyo asus f1a75-m bundan daha iyi degilmi msi h81m-p33 pro ya gecicem bu kucuk asus daha buyuktui5 4460 ve anakart ikilisine o fiyatı veriyorsa bence iyi, sadece anakartı 1000 liranın üstüne satıyorlar normalde. Bir sorunu sıkıntısı olup olmadığını kesinleştirip öyle alın derim.
i5 4460 ve anakart ikilisine o fiyatı veriyorsa bence iyi, sadece anakartı 1000 liranın üstüne satıyorlar normalde. Bir sorunu sıkıntısı olup olmadığını kesinleştirip öyle alın derim.
Kirmizi site adam eve yakin zaten evinden almaya gideceğim.
Hocam Pro versiyon cikti aldim calisiyor ASUS F1A75-M bundan daha iyi degilmi MSI H81M-P33 Pro'ya geçeceğim bu kucuk ASUS daha buyuktu.
Hocam H81M-P33'ün Pro versiyonu yok, model adına dikkatli bakın, başka marka başka model olabilir. Sorunu yoksa, kullanacaksanız da hayırlı olsun bu arada![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.