Satılık MSI H81M-P33

athalliee

Hectopat
Yer
ankara
Daha fazla  
Meslek
iklimlendirme soğutma (klimacı)
Değerli arkadaşlar,
20 gün önce PC toplarken aldığım fakat BIOS'u güncellerken bilmeden bilgisayarı tekrar başlattığım için BIOS'unun hata verdiği, akabinde servise gönderip BIOS yüklettiğim ve sadece 2 gün kasanın içerisinde kalabilmiş olan anakartımı, tamir olduğunu bilmediğimden dolayı yeni anakart almış olmam sebebiyle satıyorum. Elimde iki tane anakart oldu birini satacağız. Yani yanlış anlamayın herhangi bir anormal durumu yok sadece BIOS güncellerken BIOS'un silinmesine mi artık çalışmamasına mı ne sebep olmuşuz. Öyle yanık, çatlak, hata, boya, değişen yok. Üstünde sigara bile içilmedi. Servis formunun, faturasının, aparatlarının fotosunu yüklüyorum. Kendiniz de servis numarası ve fatura numarasıyla Vatan Comp. 'den sorgulatırsanız, görürsünüz. Anakart 167TL 'ye almıştım. 100TL'ye satıyorum. Ama kargo sizden, bak sonra demedi demeyin.

Şimdi anakart çalışıyor mu çalışmıyor mu?

valla servisten gelince çalışıyor olması lazım. Yani denilen BIOS yüklemesi gerekliymiş.

Hocam 05078224436 arayın, çaldırın veya mesaj atın bir görüşelim

daha yeni girdim şimdi gördüm tabiki ararım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…