E Erkotiko Kilopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 53 2 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplayacağım anakartı MSI H97 Gaming 3 koymayı düşünüyorum ancak açıklamar kısmında anakartta Wi-Fi olduğuna dair bir açıklama göremedim. Bu anakartta Wi-Fi var mıdır? Yoksa başka bir karta yöneleceğim.
Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplayacağım anakartı MSI H97 Gaming 3 koymayı düşünüyorum ancak açıklamar kısmında anakartta Wi-Fi olduğuna dair bir açıklama göremedim. Bu anakartta Wi-Fi var mıdır? Yoksa başka bir karta yöneleceğim.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #2 Hayır yok, bu fiyata satılan ürünlerde bunu bulmanız çok zor...
Alptuğ Salman Megapat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #3 Erkan Çevik dedi: Hayır yok, bu fiyata satılan ürünlerde bunu bulmanız çok zor... Genişletmek için tıkla... Bende MSI H97 PC MATE var, bunda WiFi var mı? Telefonlar, wifi görmüyor da.
Erkan Çevik dedi: Hayır yok, bu fiyata satılan ürünlerde bunu bulmanız çok zor... Genişletmek için tıkla... Bende MSI H97 PC MATE var, bunda WiFi var mı? Telefonlar, wifi görmüyor da.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #4 Sizin kartta da yok, şöyle açıklayayım; 600 TL altı ( genel olarak) kartlarda kablosuz özelliği bulunmuyor...
Sizin kartta da yok, şöyle açıklayayım; 600 TL altı ( genel olarak) kartlarda kablosuz özelliği bulunmuyor...
Alptuğ Salman Megapat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #5 Erkan Çevik dedi: Sizin kartta da yok, şöyle açıklayayım; 600 TL altı ( genel olarak) kartlarda kablosuz özelliği bulunmuyor... Genişletmek için tıkla... Yani telefonla vs. benim internete bağlanamayacak mıyım? Ya da bu wifi olayı masaüstünden kablosuz olarak herhangi bir internete bağlanmak için mi?
Erkan Çevik dedi: Sizin kartta da yok, şöyle açıklayayım; 600 TL altı ( genel olarak) kartlarda kablosuz özelliği bulunmuyor... Genişletmek için tıkla... Yani telefonla vs. benim internete bağlanamayacak mıyım? Ya da bu wifi olayı masaüstünden kablosuz olarak herhangi bir internete bağlanmak için mi?
E Erkotiko Kilopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 53 3 Haziran 2015 #6 Erkan Çevik dedi: Hayır yok, bu fiyata satılan ürünlerde bunu bulmanız çok zor... Genişletmek için tıkla... Harici olarak bir Wi-Fi kartı mı almam lazım ? Tavsiyelerde bulunur musunuz?
Erkan Çevik dedi: Hayır yok, bu fiyata satılan ürünlerde bunu bulmanız çok zor... Genişletmek için tıkla... Harici olarak bir Wi-Fi kartı mı almam lazım ? Tavsiyelerde bulunur musunuz?
İSuperBrain Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #7 Ben 25 TL'ye wifi kartı satın aldım 300 vermeye değmez.
Yxxxs Hectopat Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #8 Kuzenim de kablosuz icin wifi karti aldi yavaslatiyor asiri derecedr kablosuzdan vazgeçme.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #9 Diğer öneri istekleriniz için başka bir konu açınız, beni etiketleyin. Bütçenizi belirtmeyi unutmayın.
Diğer öneri istekleriniz için başka bir konu açınız, beni etiketleyin. Bütçenizi belirtmeyi unutmayın.