Anakart modelim MSI H97 PC Mate. Başka Bilgisayarlarda denedim RAM'lar sağlam çalışıyor. Benim anakartın 4 slotunda da RAM'lar çalışmıyor. Çalıştırmayı başarıyorum ama en ufak masanın sallanmasında veya kasaya dokunmamla birlikte bilgisayar kendini resetliyor ve ekran gelmiyor.
Başka bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyorsa anakartınız arızalanmış. Eski bir anakart olduğu için muhtemelen garantisi yoktur. Tamir edilebilir mi bilmiyorum ama anakart tamiri zor olabilir.
Başka bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyorsa anakartınız arızalanmış. Eski bir anakart olduğu için muhtemelen garantisi yoktur. Tamir edilebilir mi bilmiyorum ama anakart tamiri zor olabilir.
Öyle gözüküyor. RAM'leri slotlarda tekli olarak deneyin, belki idareten de olsa kullanabilecek bir yol bulursunuz. Bunun dışında yeni anakart yolu gözüktü gibi.
Öyle gözüküyor. RAM'leri slotlarda tekli olarak deneyin, belki idareten de olsa kullanabilecek bir yol bulursunuz. Bunun dışında yeni anakart yolu gözüktü gibi.
Bir tanesini çıkardım şu an açıldı kapanacak mı tekrardan merak ediyorum. Oyun falan hiç oynamıyorum video izletsin yeter, tahmini 1150 soket anakart fiyatları nedir?