MSI H97 PC Mate ve G3258 Tabanlı Sistem Toplama

Oyun oynayamazsın ve 3D uygulamaları açamazsın

Ayrıca ekran kartı almayacaksan neden 750 W psu alıyorsun ki 350 flan yeterli o sisteme

Güç kaynağını ve kasayı ayrı ayrı almak yerine Zalman Z3 600W kasasını alırsan senin için daha kârlı olur.
Ayrıca arkadaşın da dediği gibi 350W yeter fakat dediğim kasayı alırsan ileride ekran kartı alsan da sorun yaşamazsın.

İşlemciyi i3 4160 ile değiştir kardeşim...

şu anda alınabilecek en ucuz işlemci tavsiyesi g3258 çift çekirdek bağzı oyunlarda seni yarı yolda bırakabilir

PSU çok fazla. Zalman ZM500-LE yada LX al. İşlemci de en az 4160/4170 olmalı. Pentium aşkı son bulmalı artık.

güç kaynağı zaten var. diğerlerini ekleyeceğim.
oyun oynamıyorum. onun için ekran kartına gerek duymadım ama 8-9 gb 1080p film vs. izlerken problem çıkarmaz değil mi?

İşlemciden pahalı anakart alıyorsun ekran kartı olmayan sisteme 750W güç kaynağı alıyorsun bütçen 1000 tl ise r7 240 alabilirsin.

İşlemciden pahalı anakart alıyorsun ekran kartı olmayan sisteme 750W güç kaynağı alıyorsun bütçen 1000 tl ise r7 240 alabilirsin.
doların artmasıyla 300'e alınabilinen i3 işlemciler olmuş 450. bu pentium f/p diye bunu alıyorum. bir de h97 ve z97'ler bir sonraki nesil işlemcilerle uyumlu diye bunu tercih ettim.
ama asıl sorumun cevabını alamadım. oyun oynamayan biri için ekran kartının olmaması ne gibi sıkınıtılar yaratır?

Oyun oynamıyorsan işlemcinin onboard ekran kartıda yeter. Ama yinede siz H81M-P33 anakartla i3 4160 alın kafanız rahat olsun. Anakartı gelecek nesil işlemcilerle uyumlu diye alıyorsan boşa alma Broadwellerden önce Skylake işlemciler çıktı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…