MSI H97 PC Mate ve G3258 Tabanlı Sistem Toplama

32598

Kilopat
vvdgd.png

+ güç kaynağı bu:
High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply Fiyatı

Soruma gelince; ekran kartı olmadan, onboard ekran kartını kullansam ne gibi sorunlar yaşarım?

Güç kaynağını ve kasayı ayrı ayrı almak yerine Zalman Z3 600W kasasını alırsan senin için daha kârlı olur.
Ayrıca arkadaşın da dediği gibi 350W yeter fakat dediğim kasayı alırsan ileride ekran kartı alsan da sorun yaşamazsın.

güç kaynağı zaten var. diğerlerini ekleyeceğim.
oyun oynamıyorum. onun için ekran kartına gerek duymadım ama 8-9 gb 1080p film vs. izlerken problem çıkarmaz değil mi?

İşlemciden pahalı anakart alıyorsun ekran kartı olmayan sisteme 750W güç kaynağı alıyorsun bütçen 1000 tl ise r7 240 alabilirsin.

İşlemciden pahalı anakart alıyorsun ekran kartı olmayan sisteme 750W güç kaynağı alıyorsun bütçen 1000 tl ise r7 240 alabilirsin.
doların artmasıyla 300'e alınabilinen i3 işlemciler olmuş 450. bu pentium f/p diye bunu alıyorum. bir de h97 ve z97'ler bir sonraki nesil işlemcilerle uyumlu diye bunu tercih ettim.
ama asıl sorumun cevabını alamadım. oyun oynamayan biri için ekran kartının olmaması ne gibi sıkınıtılar yaratır?

Oyun oynamıyorsan işlemcinin onboard ekran kartıda yeter. Ama yinede siz H81M-P33 anakartla i3 4160 alın kafanız rahat olsun. Anakartı gelecek nesil işlemcilerle uyumlu diye alıyorsan boşa alma Broadwellerden önce Skylake işlemciler çıktı daha.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı