Geçenlerde bu bilgisayarı aldım ama içime sinmedi. İade etmeyi düşünüyorum. Belleği sonradan 32 32 ya da 48 48 yapma fikri vardı. Oyun ve yazılım için aldım bilgisayarı. Çift işletim sistemiyle çalıştıracağımdan işlemci çekirdeği ve RAM önemli, ekran katesi rahatsız ediyor bu fiyata bu kalite diye.
Geçenlerde bu bilgisayarı aldım ama içime sinmedi. İade etmeyi düşünüyorum. Belleği sonradan 32 32 ya da 48 48 yapma fikri vardı. Oyun ve yazılım için aldım bilgisayarı. Çift işletim sistemiyle çalıştıracağımdan işlemci çekirdeği ve RAM önemli, ekran katesi rahatsız ediyor bu fiyata bu kalite diye.
MSI Katana 17 HX B14WGK-047XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Crosshair 17 HX AI D2XWGKG-018XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Vector 16 HX AI A2XWHG-091XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Vector A18 HX A9WHG-094TR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Crosshair 18 HX AI A2XWGKG-032XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.