FBMI Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 293 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 İtopya'da şu an 579 TL. MSI kulaklıklar hakkında bir bilgim yok. Bu fiyat aralığında başka bir tavsiyeniz var mı?
İtopya'da şu an 579 TL. MSI kulaklıklar hakkında bir bilgim yok. Bu fiyat aralığında başka bir tavsiyeniz var mı?
_Magellan_ Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 115 22 Kasım 2020 #2 MSİ iyidir tabi ancak , Corsair Void RGB Elite de şu an indirimde ve bence kaçırılmaması gereken bir kulaklık .
MSİ iyidir tabi ancak , Corsair Void RGB Elite de şu an indirimde ve bence kaçırılmaması gereken bir kulaklık .
FBMI Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 293 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #3 _Magellan_ dedi: MSİ iyidir tabi ancak , Corsair Void RGB Elite de şu an indirimde ve bence kaçırılmaması gereken bir kulaklık . Genişletmek için tıkla... O kulaklığa çok kötü diyorlar ya .
_Magellan_ dedi: MSİ iyidir tabi ancak , Corsair Void RGB Elite de şu an indirimde ve bence kaçırılmaması gereken bir kulaklık . Genişletmek için tıkla... O kulaklığa çok kötü diyorlar ya .
_Magellan_ Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 115 24 Kasım 2020 #4 FBMI dedi: O kulaklığa çok kötü diyorlar ya . Genişletmek için tıkla... Evet biraz kötü diyenler var bende fark ettim ne yazık ki . Açıkçası Rampage Drop plus sipariş ettim ben ve pişman olacağımı düşünmüyorum.
FBMI dedi: O kulaklığa çok kötü diyorlar ya . Genişletmek için tıkla... Evet biraz kötü diyenler var bende fark ettim ne yazık ki . Açıkçası Rampage Drop plus sipariş ettim ben ve pişman olacağımı düşünmüyorum.
FBMI Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 293 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #5 _Magellan_ dedi: Evet biraz kötü diyenler var bende fark ettim ne yazık ki. Açıkçası Rampage Drop Plus sipariş ettim ben ve pişman olacağımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım Drop Plus. Pişman oldum iade ettim. Çünkü daha önce HyperX Cloud kullanınca çok kötü geldi.
_Magellan_ dedi: Evet biraz kötü diyenler var bende fark ettim ne yazık ki. Açıkçası Rampage Drop Plus sipariş ettim ben ve pişman olacağımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım Drop Plus. Pişman oldum iade ettim. Çünkü daha önce HyperX Cloud kullanınca çok kötü geldi.