MSI Immerse GH70 vs SteelSeries Arctis 5

memedov

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
ikisinide alma bütçen 600 tl kadar galiba Arctis 5 parasını hakeden bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum ben sana Asus Fusion 300 yada Asus TUF H5 öneririm ikiside attıklarından daha iyi kulaklıklar mikrofona çok önem veririm diyorsan H5 in mikrofonu daha iyi onun haricinde ikiside 7.1 ve attığın modellerden çok daha iyi

Asus Fusion 300'ü araştırdım. Hem mikrofonu pek beğenilmiyor hem de kablosu biraz kolay çıkacakmış gibi bir izlenim aldım. Kafa karıştırıcı tüm kulaklıklar. Hangi kulaklık olursa olsun burada veya diğer çeşitli forumlarda illa bir yerinde bir problemi varmış gibi bir sürü yorum var. Youtube incelemelerine bakıyorum. Çok kafa karıştırıcı olabiliyor.

piyasada sağlamlık olarak asus dan daha sağlam bir kulaklık bulamazsın ha mikrofonu için bişey diyemem fazla iyi olmayabilir zaten profesyonel olarak uğraşıyorsan bu işlerle kulaklık mikrofonu kullanma ama ses ve sağlamlık olarak asus kulaklıkları tek kelime ile muhteşem .

Profesyonel oyuncu bile değilim. 2-3 günde bir arkadaşlarla discord açıp ya ring of elysium ya da rainbow oynuyoruz. Dediler 7.1 kulaklık al. Faydalı olur dediler. Zaten aklımdaydı almak. MSİ'ı en çok beğenme nedenim kulaklığının portatif olması yani içeriye çekilmek suretiyle gizlenebilir olmasıdır. Daha derli toplu duruyor. Tek sebep bu değil tabi. Ortalama her kulaklığın performansının benzer olduğunu okumuştum. O yüzden sağlam malzeme kullananlardan bir tane almayı planlamıştım. HyperX Cloud 2 ile ilgili hiç kötü yorum okumadım ama onunda şeklini beğenmiyorum. Eğer ciddi bir oyuncu olsaydım onu alırdım muhakkak. Ancak günlük oyuncuyum o yüzden birazda dış görünüşü güzel olsun isterim.

sana tavsiyem asus tuf H5 e bak bi 2 tane mikrofonu var discord sertifikalı 7.1 bir kulaklık baya iyi birşey kablosuz olsun diyorsan Strix Wireless bak oda baya iyi

sana tavsiyem asus tuf H5 e bak bi 2 tane mikrofonu var discord sertifikalı 7.1 bir kulaklık baya iyi birşey kablosuz olsun diyorsan Strix Wireless bak oda baya iyi

Çok beğendim. İnceleme videolarına ve yorumlarını inceliyorum hemen.

Çok beğendim. İnceleme videolarına ve yorumlarını inceliyorum hemen.
dediğim gibi asus un şu anda o fiyat aralığında 3 kulaklığı var bana göre üçüde seni pişman etmez strix fusion 300 de sağlamdır merak etme TUF H5 yada Strix Wireless alabilirsin bende kısa zaman önce bu 3 kulaklık arasında kalmıştım tercihimi Strix wireless den yana kullandım kablosuz istediğim için mikrofonu dışında aşırı memnunum onuda hallettim zaten

Mr.Bubbles kullanıcısına teşekkür ediyorum. Tavsiyesi üzerine Asus TUF H5 kulaklığını almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…