MSI Infinite S 9SI-093XTR için BIOS güncellemesi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Bende de yüklüymüş kontrol ettim aynı bu sürüm, gerek kalmadı yani.

Bende de yüklüymüş kontrol ettim aynı bu sürüm, gerek kalmadı yani.
Hocam bir kaç kez BIOS'um güncel mi değil mi şüphede kalmıştım. DXDIAG'da görünen H310 Gaming Infinite S (MS-B928) modelini Google'da aratınca karşıma H310 Gaming Plus anakart modeli çıkıyordu yanlışlıkla onun BIOS'unu yükleyecektim sonradan vazgeçtim. Demek ki en son sürüm 16 Mayıs 2019 BIOS sürümü imiş. Tekrar teşekkür ederim. Sizce neden 1 senedir BIOS sürümünü güncellemiyorlar? Çokta eski bir Kasa değil ama.

Hocam BIOS çok sorun olmadıkça güncellenen bir şey değil, ben çok takmadım memnunum Hepsiburada'dan mı aldınız?

Hocam BIOS çok sorun olmadıkça güncellenen bir şey değil, ben çok takmadım memnunum Hepsiburada'dan mı aldınız?
Evet. oradan aldık bende son derece memnunum sadece açıklara karşı savunmasız olması hoşuma gitmiyor. Genel olarak sık sık güncellenmesi gerektiğini düşünmekteyim. 1 senedir ne arayan var ne soran bu MB'ı
Hocam sizi bulmuşken sorayım bir bilginiz var mı acaba diye. Bu MSI'nin Dragon Center uygulamasını kurdum yanlış hatırlamıyorsam bunu kurmadan önce Kasa'nın önündeki uzun çizgili olan LED ışığı uyku modunda da parlayıp sönüyordu acaba bu Dragon Center BIOS'a müdahale mi etti? Artık uyku modunda hiç ışık yanmıyor sizin uyku modunda ışık yanıyor mu? Yada ben mi yanlış hatırlıyorum uyku modunda Kasa LED'i çalışmaz mı? Bir bilginiz var mı çevremde bu kasayı kullanan pek insan yok size sormak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam valla bu kasa bir bende bi sizde var sanırım, toplama alıyor çoğu insan. Bende uyku modunda 1 kere kaldı onda da yavaş yavaş yanıp sönüyordu dragon center yükleme ihtiyacı duymadım valla hocam o konuda ne söylesem yalan olur. BIOS güncellemesi bir kere almış görünüyor o kadar takmayın bence. Ben Monster kullandım 4 yıl boyunca 1 kere BIOS güncellemesi gelmedi hiç sorun yaşamadım, MSI'da hiç sorun olmaz içiniz rahat olsun. Dragon centeri ayarları default yapıp silin, bence olur diye düşünüyorum.

Hocam format atmama rağmen düzelmedi, uyku modunda ışık yanıp sönmüyor artık kurduğuma bin pişman oldum ne yalan söyleyim. Hocam ben bu PC'yi arkadaşa aldırdım parçaları ayrı ayrı mı geliyor yoksa kasa halinde mi?

Hazır kasa olarak satılıyor hocam, özel bir seri. Dragon'dan bir ayar yapmışsınız muhtemelen. Programı indirip default yaptınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…