MSI Infinite 9SC-612EU model bilgisayar almıştım. Fakat güç kaynağının 350 Watt olduğunu görmemiştim. Sizce çok düşük değil mi, performans kaybı yaşar mıyım?
350 w güç kaynağı kaliteliyse bu sisteme yetebiliyor mu yani? Çünkü rtx 2060 gibi bi sisteme önerilen güç kaynağı 500 w deniliyor , bilgisayarcıyada sorduğumda yüzde 25 lik performans kaybı yaşarsın dedi ama ben yaşamadığımı düşünüyorum.
Almanız gereken skorları alıyorsanız sıkıntı yok. Bilgisayarcıların dediğine bakmayın siz. Yukarıda basitçe işlemci ile ekran kartının 225W çekeceğini görebilirsiniz. Diğer bileşenler anca anca 100W çeker. Çok kafaya takılacak bir durum değil.
Demek ki biz boşuna güç kaynağına o kadar para veriyoruz. Ürünün sitesine baktım orada da 350 Watt yazıyor. Daha önce yanlış bir ürünün bilgilerini koymuştum. Onu kaldırdım. Belki de sistem bir şekilde daha az güç tüketiyordur.
MSI, world’s leading manufacturer of true gaming hardware is proudly announcing its new edition of Infinite Gaming desktop. Featuring the Intel 9th generation processors up to i9-9900, the MSI Infinite 9th can overlock its system, offering