sadik123 Hectopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #1 MSI interceptor ds b1 mouse aldım. Driverını indiremedim MSİ'in sitesinden. Yardımcı olur musunuz ya da driveri var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2016
MSI interceptor ds b1 mouse aldım. Driverını indiremedim MSİ'in sitesinden. Yardımcı olur musunuz ya da driveri var mı ?
Halid Bin Walid Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2017 #2 Driverı yok tak çalıştır bi ekipman. Bende kullanıyorum ama tekerleği sebepsiz yere bozuldu ne oldu anlamadım çalışmıyor. Umarım başına gelmez
Driverı yok tak çalıştır bi ekipman. Bende kullanıyorum ama tekerleği sebepsiz yere bozuldu ne oldu anlamadım çalışmıyor. Umarım başına gelmez
cekirge0169 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #3 Halid Bin Walid dedi: Driverı yok tak çalıştır bi ekipman. Bende kullanıyorum ama tekerleği sebepsiz yere bozuldu ne oldu anlamadım çalışmıyor. Umarım başına gelmez Genişletmek için tıkla... Fareyi açıp tekerleğin sağında tekerleğin döndürdüğü küçük metal bir parça var onu kargaburunla sıkıştırırsan tekerleğin belki çalışmaya devam edebilir. Umarım yardımı olur
Halid Bin Walid dedi: Driverı yok tak çalıştır bi ekipman. Bende kullanıyorum ama tekerleği sebepsiz yere bozuldu ne oldu anlamadım çalışmıyor. Umarım başına gelmez Genişletmek için tıkla... Fareyi açıp tekerleğin sağında tekerleğin döndürdüğü küçük metal bir parça var onu kargaburunla sıkıştırırsan tekerleğin belki çalışmaya devam edebilir. Umarım yardımı olur
iRepLys Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 Halid Bin Walid dedi: Driverı yok tak çalıştır bir ekipman. Bende kullanıyorum ama tekerleği sebepsiz yere bozuldu ne oldu anlamadım çalışmıyor. Umarım başına gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam fareyi açmaya gerek yok üstten sertce üfleyin düzeliyor 1-2 denemede .
Halid Bin Walid dedi: Driverı yok tak çalıştır bir ekipman. Bende kullanıyorum ama tekerleği sebepsiz yere bozuldu ne oldu anlamadım çalışmıyor. Umarım başına gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam fareyi açmaya gerek yok üstten sertce üfleyin düzeliyor 1-2 denemede .