F Frankensteinn Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 365 5 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar anakart alacağım anakartın yanında bu mouse hediye olarak gelecek. Nasıl bir mouse kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? MSI Interceptor DS B1 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Arkadaşlar anakart alacağım anakartın yanında bu mouse hediye olarak gelecek. Nasıl bir mouse kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? MSI Interceptor DS B1 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #2 Elin orta halliyse tutarken falan sıkıntı yaşamazsın, yani ergonomisi bana uyuyor. Anakartın yanında gelmeseydi G300S önerirdim. Ama fare güzel yan tarafta 2 makro tuşu var ve rahatça basılıyor. 4-5 aydır kullanıyorum ve sıkıntı yok.
Elin orta halliyse tutarken falan sıkıntı yaşamazsın, yani ergonomisi bana uyuyor. Anakartın yanında gelmeseydi G300S önerirdim. Ama fare güzel yan tarafta 2 makro tuşu var ve rahatça basılıyor. 4-5 aydır kullanıyorum ve sıkıntı yok.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Ekim 2017 #3 Anakartın yanında geliyorsa beleş.