MSI Interceptor DS B1 vs GameBooster M626

MSI bilindik marka ama linkteki mouse eski bir model sanırım. MSI sitesinden baktım değerleri kötü.
High speed motion detection at 37ips and acceleration up to 15g
İkisinden birini tercih etcek olsam o tarz markalara güvenim olmasada GameBooster olurdu.
Öneri olarak bir mouse var aklımda ama tabi kendim kullanmadım. Önermemin tek sebebi içindeki sensör Tier1 kaliteli bir sensör. PMW 3360. Özellikle CSGO gibi FPS oyunları oynuyorsan sensör çok önemli.

Malzeme kalitesi nasıldır boyutları eline uyar mı kronik bir sorunu var mıdır bilemem. İnternette baktığım kadarıyla inceleme videoları var izleyebilirsin.

MSI Interceptor DS B1 daha önce kullandım ve tavsiye etmiyorum. Mouseun yazılımsal desteği yok dpi ve hertz ayarlayamıyorsun. 7-8 ay kullandıktan sonra sensörde sıkıntı çıktı. O yüzden tavsiye etmiyorum. Mouse alırken şık-estetik durmasına değil daha çok sensör-malzeme kalitesine bakarsanız daha yararlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı