Toshi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #11 win987 dedi: SS Rival 100 Amazon'da 60 TL . Genişletmek için tıkla... 90 TL değil miydi ?
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 21 Ekim 2016 #12 Toshi Kapmanya bitmiş Ama kargo dahil 120 TL olmuş. Black Friday'ı bekleyin.
Achilleshield Hectopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #13 win987 dedi: Toshi Kapmanya bitmiş Ama kargo dahil 120 TL olmuş. Black Friday'ı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Toshi dedi: 90 TL değil miydi ? Genişletmek için tıkla... Ben 23 dolar diye gördüm iki tane prime satıcıda. Fakat onların Türkiyeye kargosu var mı bakmadım. Black Friday ne zaman hocam kasımın sonları mı ?
win987 dedi: Toshi Kapmanya bitmiş Ama kargo dahil 120 TL olmuş. Black Friday'ı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Toshi dedi: 90 TL değil miydi ? Genişletmek için tıkla... Ben 23 dolar diye gördüm iki tane prime satıcıda. Fakat onların Türkiyeye kargosu var mı bakmadım. Black Friday ne zaman hocam kasımın sonları mı ?
EkipmanTavsiyecisi Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #14 Tavsiyem -Logitech G300s -Steelseries Rival 100
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 23 Ekim 2016 #15 Black Friday (alışveriş) - Vikipedi . Satıcıların linkini at da bakalım kargo var mı? Son düzenleme: 23 Ekim 2016
MrClutchh Megapat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 23 Ekim 2016 #16 Black Friday will be on Friday 25th November 2016.
Achilleshield Hectopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #17 MrClutchh dedi: Black Friday will be on Friday 25th November 2016. Genişletmek için tıkla... Thank you very much, but there is a question, does discount include the gaming mouse ? Do you know that ? EkipmanTavsiyecisi dedi: Tavsiyem -Logitech G300s -Steelseries Rival 100 Genişletmek için tıkla... İkisi arasında gözle görülür farklar var fakat tavsiye ettiğine göre G300s rival 100 kadar iş görür diyorsun sanırım win987 dedi: Black Friday (alışveriş) - Vikipedi . Satıcıların linkini at da bakalım kargo var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon.com: Buying Choices: SteelSeries Rival 100, Optical Gaming Mouse - Black Buyur arkadaşım.
MrClutchh dedi: Black Friday will be on Friday 25th November 2016. Genişletmek için tıkla... Thank you very much, but there is a question, does discount include the gaming mouse ? Do you know that ? EkipmanTavsiyecisi dedi: Tavsiyem -Logitech G300s -Steelseries Rival 100 Genişletmek için tıkla... İkisi arasında gözle görülür farklar var fakat tavsiye ettiğine göre G300s rival 100 kadar iş görür diyorsun sanırım win987 dedi: Black Friday (alışveriş) - Vikipedi . Satıcıların linkini at da bakalım kargo var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon.com: Buying Choices: SteelSeries Rival 100, Optical Gaming Mouse - Black Buyur arkadaşım.
Toshi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #18 Achilleshield dedi: Thank you very much, but there is a question, does discount include the gaming mouse ? Do you know that ? İkisi arasında gözle görülür farklar var fakat tavsiye ettiğine göre G300s rival 100 kadar iş görür diyorsun sanırım Amazon.com: Buying Choices: SteelSeries Rival 100, Optical Gaming Mouse - Black Buyur arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Attığın linkteki 23 dolar ürünler yanlış anlamadıysam ya az kullanılmış yada garanti ile fabrikaya gidip tekrar paketlenmiş ürünler.
Achilleshield dedi: Thank you very much, but there is a question, does discount include the gaming mouse ? Do you know that ? İkisi arasında gözle görülür farklar var fakat tavsiye ettiğine göre G300s rival 100 kadar iş görür diyorsun sanırım Amazon.com: Buying Choices: SteelSeries Rival 100, Optical Gaming Mouse - Black Buyur arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Attığın linkteki 23 dolar ürünler yanlış anlamadıysam ya az kullanılmış yada garanti ile fabrikaya gidip tekrar paketlenmiş ürünler.
Achilleshield Hectopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #19 Toshi dedi: Attığın linkteki 23 dolar ürünler yanlış anlamadıysam ya az kullanılmış yada garanti ile fabrikaya gidip tekrar paketlenmiş ürünler. Genişletmek için tıkla... İlk başta ben de öyle düşündüm fakat çok kurcalamamakla beraber kullanıcı yorumu gibi geldi. Dediğiniz gibi olabilir. Ben biraz konu dışı amazonu araştırdığımda, amazon harici satıcılar olduğunu okumuştum. Firma olup olmadıkları hakkında bilgim yok.
Toshi dedi: Attığın linkteki 23 dolar ürünler yanlış anlamadıysam ya az kullanılmış yada garanti ile fabrikaya gidip tekrar paketlenmiş ürünler. Genişletmek için tıkla... İlk başta ben de öyle düşündüm fakat çok kurcalamamakla beraber kullanıcı yorumu gibi geldi. Dediğiniz gibi olabilir. Ben biraz konu dışı amazonu araştırdığımda, amazon harici satıcılar olduğunu okumuştum. Firma olup olmadıkları hakkında bilgim yok.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 24 Ekim 2016 #20 Achilleshield Semin attığın linktekilerin neredeyse hepsi kullanılmış. Black Friday zamanında her şey de indirim olur büyük ihtimalle.
Achilleshield Semin attığın linktekilerin neredeyse hepsi kullanılmış. Black Friday zamanında her şey de indirim olur büyük ihtimalle.