MSI K9AGM3 690G Sistem toplama

E

emre09

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu sistemi ne kadara toplarım? Bütçem 400 TL.

• Ekran Kartı: Asus Radeon HD 4870 Top Edition 512MB
  • İşlemci: AMD Athlon 64 X2 5600+ (2.7 GHz)
  • Anakart: MSI K9AGM3 690G
  • Bellek: Kingston 2GB DDR2-800

Ya da bu paraya bundan daha iyi bir sistem toplanır mı teşekkürler Tercihim AMD işlemci.

VATAN COMPUTER - GSKILL - 4GB Ripjaws DDR3 1333MHz CL9 1.5V Tek Mod
VATAN COMPUTER - MSI - 760GM-P21 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz VGA Anakart - Anakart
VATAN COMPUTER - AMD - Athlon II X2 270 AM3 3.4GHz 2MB Cache 45nm
Bu sistemi öneriyorum. 294 TL tutuyor.
Alt seviye ekran kartları hakkında tavsiye verebilecek seviyede bilgim olmadığı için ekran kartını diğer arkadaşlar önerirlerse çok iyi olur. Ama tavsiyem bütçeni biraz daha arttırman ve daha iyi bir sistem toplaman.

Peki benim yazdığım sistem ne kadar tutar ve ekran kartı ne olmalı sizce teşekkürler.

Peki ekran kartı ile birlikte tahmini kaç tl tutar

Yazdığım sistem 294 TL tutuyor. Geriye 106 TL kalıyor. Üzerine 150 lira daha ekleyip orta seviye bir ekran kartı alabilirsiniz.
Bu arada belirtmediğiniz için hali hazırda kasa, psu,sabit disk gibi parçalarınızın olduğunu varsayıyorum.

O yazdığınız sistem paranızı alıp çöpe atmak olacaktır. Kesinlikle DDR2 bir sistem toplamamalısınız.

Peki ekran kartı ile birlikte tahmini kaç tl tutar?

- - - Güncellendi - - -

Peki ben birazda oyun oynamak istiyorum. Verdiğiniz sistem ile bir ekran kartı aldığımda gta ıv, Far cry 3, cod 5 gibi oyunları low medium arası oynayabilir miyim ?

İş alacağınız ekran kartında bitiyor. Eğer kaliteli ve f/p ürünü bir ekran kartı alırsanız neden olmasın?

Peki sizin ekran kartınız nedir ve iyi performans sağlıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…