MSI kasada ASUS anakart ile fan renk kontrolü nereden yapılır?

çağrıgözcü

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler,
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi anakartım ASUS kasam ise MSI. MSI kasamda ARGB fanlarım var ve ASUS anakartıma bağlı. Bunların renk kontrolünü MSI Center'ya da Dragon Center uygulamalarından yapamıyorum. Nereden yapabilirim? Başına gelen var mı?

Tahmin yürüterek yazıyorum.
Anakartınız Asus ve argb fanlarınız doğrudan Asus anakartınıza bağlıysa, fanlarınız system soketlerine, fanlarınızın ARBG özelliği için JARGBV2 soketine giriş yaptırmalısınız.
Renk kontrolunu MSICentre'dan yaptıramazsınız gibime geliyor çünkü anakartınız Asus. Msi sadece kasanızın markası. Bu durumda Asus'un yazılımını kullanmanız gerekir.
Eğer MSi kasanızda bir HUB varsa, HUB'tan çıkan kabloyu yine JARGBV2 soketine giriş yapmalısınız. Bu şekilde artık HUB'taki renklendirmenin kontrolu anakarta geçmiş olur

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Armory crate uygulaması üzerinden yapabildim. Öncesinde kasada LED tuşuna basılı tuttum senkronize ettim sonra programdan eşlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…