MSI Katana 15 12650H - 4070 alınır mı?

Bütçe
50.000
Alinmaz daha iyi seçenekler vardi bir kac ay once. Hazir piyasada ucuzlamisken tavsiye konusu acin guzel bir link atar arkadaşlar.

Ne açısından bakıyrosun birazcık anlatabilirmsiin(batarya falan) pek anlamıyorumda
Hocam MSİ hem malzeme kalitesi konusunda hemde ısınma konusunda üzmeyen bir marka bu yüzden diğer alternatiflerden biraz daha pahalı.

Hocam MSI hem malzeme kalitesi konusunda hem de ısınma konusunda üzmeyen bir marka bu yüzden diğer alternatiflerden biraz daha pahalı.

Ben bulamadım ama ekran tepki süresi 25-30ms ve ekranı kötü diyorlar maalesef. Sen ne dersin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alinmaz, Katana serisi en alt seviye ürün yelpazesi MSI'nın, Thin serisi de öyle. Hem daha güçlü işlemci hem daha kaliteli hem de panel ve batarya olarak daha iyi olan bu modele bakabilirsiniz;

Soğutma olarak da daha iyi. 140W RTX4070 mevcut ve MUX Switch var.

Fiyatını asla hak etmiyor.

Bütçeyi arttırıp ROG STRIX Nitro 16 gibi laptoplara bakabilirsin. Daha iyiler her anlamda.

Ben bulamadım ama ekran tepki süresi 25-30ms ve ekranı kötü diyorlar maalesef. Sen ne dersin?
Evet tepkime süresi kötü. MSİ'nin bravo serisi güzel onun dışındakiler çok iyi değil Asus ve Hp bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…