Olay şu ki kuzenimle kablolarımızın bu kısımları karıştı hangisi hangisinin olduğunu anlamaya çalışıyoruz.Sorunuzu tam anlamadım, bunların anlamını mı soruyorsunuz? Öyle ise eğer dayanıklılığa göre yazı onlar. Teknik bir husus değil pek.
Kuzeninizde hangi laptop mevcut?
Mantıken ikisi de yüksek watt çeken modeller biraz da olsa. Tam olarak öğrenmek için ya Monster kullanan biri fotoğraf atacak ya da MSI. Suanlik sorun olacağını pek sanmıyorum. İkisi de cok üstün modeller değil.
Birinde 1650 diğerinde 4070 var o yüzden ne olur ne olmaz diye sormak bilgilenmek istedim.
Fotoğraf konusu da kablodaki yazılarda siyah olduğu için fotoğrafta okunmuyor.
Biraz fark varmış fakat belli bir standartı var diye biliyorum o kablonun. En kesin cevap için ya Monster ya da MSI katana kullanan birinin fotoğraf atması veya bakıp yazması gerekli. Şarjda konusunda bir problem olmadığını düşünüyorum. Test ettiniz mi? Oyun oynarken falan kabloda bir ısınma veya güç düşüklüğü gibi bir durum var mı?
Kablolarla test ettik değiştirip şimdilik bir problem yok ileride çıkarırsa falan diye emin olmak istedik dediğim gibi yazılar siyah olduğu için okunmuyor ama isterseniz yarın yazabilirim yazanları.