İlla MSI istiyorsanız şahane sarı sitede bir ürün var. Ürünün tüm donanımı bütçede alabileceğiniz en iyi kalite. Satıcı hakkında bir fikrim yok. Ama yaz ayında arkadaşım ürün almak için gitmişti. Satıcı belirli kolaylıklar sağlamıştı. Tüm testleri adamın yanında yapma şansınız. Ürün iadesi gibi seçenekler vardı. Şimdi durum değiştiyse bilmiyorum. Görünüşe göre garantili bir ürün. Mağaza garantisi mi MSI mı bilmiyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 ciddi bir pazarlıkla 46k satmak istemişti(1 ay önce) şansınızı deneyin.
aynı ürün genel incelemesi.
uzun ama değerli inceleme.
aynı kişinin oyun testi.
Обзор мощного игрового ноутбука MSI Raider GE77HX 12UGS panel boyutu hariç aynı ürün detaylı inceleme. Kendim sürekli siteden yararlanırım.
makyajlı üst model. 17'3 panel harici aynı donanım.
https://www.notebookcheck.net/The-I...der-GE67-HX-12UGS-laptop-review.632780.0.html FHD OLED model incelemesi.
Önerme sebebim:
1: Çok sağlam bir model. Yapı kalitesi soğutma performansı harika.
2:2k 240Hz OLED panel. Yeni bir dünya ya açılan kapı(panelden verim almak için MSI true color yüklemeniz ve modları denemeniz lazım)
3: Çok performanslı GPU+CPU. İçindeki 12800HX 13700HX, 14700HX geri değil, ekran kartı hala saf performansta 4070 gibi. Elbette fg DLSS 3 ile 4000 fark yaratır. Yine bu modeldeki 12800HX 20/23 k gibi cinebenchr23 ciddi puanı var.
4: Total 215-220 TDP değeri var. Bu bu seviyede çılgınca. Çarpanı açık bir işlemci cabası. Kolay OC, UV vs. oyun testlerinde görebileceğiniz gibi, 55W Turbo fan 67-70, normal, otomatik fan 70-80+C dalgalanır.
Olası riskler.
1: Satıcı ve garanti durumu(ürün yurt dışı ürün gibi görünyor)
2: Ürün hala satılıyor mu? Hiç fikrim yok.
Ürünü uzun uzadıya tanıtmakta ki maksadım gerçekten kaliteli olduğunu biliyorum. Bütçede Katana, TUF almak yerine şu ürünü tercih etmek çok daha mantıklı. Ürün temiz, testlerde yeterli performans verirse bütçede harika ürün. Yurt dışında stok dolayısyla 2000+ USD civarı satılıyor.