MSI KATANA 15 B13VGK alınır mı?

fatihgunes44

Hectopat
Laptop
Arkadaşlar linkteki laptopu beğendim ancak Acer teknik servis, garanti kapsamı konusunda birçok arkadaşa sorun çıkartıyormuş. Sizce almalı mıyım, sorun yaşatır mı bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, kazık. ülkedeki çoğu servis kötü ayrıca.

Laptop
Arkadaşlar linkteki laptopu beğendim ancak Acer teknik servis, garanti kapsamı konusunda birçok arkadaşa sorun çıkartıyormuş. Sizce almalı mıyım, sorun yaşatır mı bana?
Alınmaz bütçe ver yardımcı olalım.

V

MSI teknik servisinden sorun yaşayan görmedim hocam ya. Kendim de bizzat şahit oldum abimin laptopunda şarj aleti yanmıştı direkt sorgulamadan değişim yaptılar.

Alınmaz bütçe ver yardımcı olalım.

40-50 arası bütçem hocam. Olursa ASUS MSI tercihimdir. MSI laptoplar ederinden çok daha pahalı oluyor o yüzden bilmiyorum bu bütçeye önerebilir misiniz? Ancak ASUS laptoplar var.

Bu da hoşuma giden bir model bakabilirseniz.

Kronik ısınma sorunlu, ayrıca ASUS'un servisiyle Acer'ın servisi aynı.

İlla MSI istiyorsanız şahane sarı sitede bir ürün var. Ürünün tüm donanımı bütçede alabileceğiniz en iyi kalite. Satıcı hakkında bir fikrim yok. Ama yaz ayında arkadaşım ürün almak için gitmişti. Satıcı belirli kolaylıklar sağlamıştı. Tüm testleri adamın yanında yapma şansınız. Ürün iadesi gibi seçenekler vardı. Şimdi durum değiştiyse bilmiyorum. Görünüşe göre garantili bir ürün. Mağaza garantisi mi MSI mı bilmiyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 ciddi bir pazarlıkla 46k satmak istemişti(1 ay önce) şansınızı deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı ürün genel incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
uzun ama değerli inceleme.
aynı kişinin oyun testi.
Обзор мощного игрового ноутбука MSI Raider GE77HX 12UGS panel boyutu hariç aynı ürün detaylı inceleme. Kendim sürekli siteden yararlanırım.
makyajlı üst model. 17'3 panel harici aynı donanım.
https://www.notebookcheck.net/The-I...der-GE67-HX-12UGS-laptop-review.632780.0.html FHD OLED model incelemesi.

Önerme sebebim:
1: Çok sağlam bir model. Yapı kalitesi soğutma performansı harika.
2:2k 240Hz OLED panel. Yeni bir dünya ya açılan kapı(panelden verim almak için MSI true color yüklemeniz ve modları denemeniz lazım)
3: Çok performanslı GPU+CPU. İçindeki 12800HX 13700HX, 14700HX geri değil, ekran kartı hala saf performansta 4070 gibi. Elbette fg DLSS 3 ile 4000 fark yaratır. Yine bu modeldeki 12800HX 20/23 k gibi cinebenchr23 ciddi puanı var.
4: Total 215-220 TDP değeri var. Bu bu seviyede çılgınca. Çarpanı açık bir işlemci cabası. Kolay OC, UV vs. oyun testlerinde görebileceğiniz gibi, 55W Turbo fan 67-70, normal, otomatik fan 70-80+C dalgalanır.

Olası riskler.
1: Satıcı ve garanti durumu(ürün yurt dışı ürün gibi görünyor)
2: Ürün hala satılıyor mu? Hiç fikrim yok.

Ürünü uzun uzadıya tanıtmakta ki maksadım gerçekten kaliteli olduğunu biliyorum. Bütçede Katana, TUF almak yerine şu ürünü tercih etmek çok daha mantıklı. Ürün temiz, testlerde yeterli performans verirse bütçede harika ürün. Yurt dışında stok dolayısyla 2000+ USD civarı satılıyor.

Hocam bu bütçelerde msi kazık oluyor bu fiyata iyi cihaz yok 50k ya kadar çıkabiliyorsanız bunu alın f/p olarak tepeye oynayan bir model HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…