YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #11 theTaha0 dedi: Acer çok iyi değil diyorlar ve 16 GB RAM ileri günlerde yetmeyebilir 32 GB RAM'li bir model daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla... Kim diyor iyi değil diye? Acer Predator Helios şu an bu bütçede en kaliteli laptoplarda birisi.
theTaha0 dedi: Acer çok iyi değil diyorlar ve 16 GB RAM ileri günlerde yetmeyebilir 32 GB RAM'li bir model daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla... Kim diyor iyi değil diye? Acer Predator Helios şu an bu bütçede en kaliteli laptoplarda birisi.
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #12 YüzbaşıJohnPrice dedi: Büyük ekran istiyorsanız https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...3-full-hd-gaming-laptop-fiyati,721297407.html Ama benim önerim attığım Acer Predator Helios Neo 16 olurdu. Genişletmek için tıkla... Acer predator Hp omen 17'ye denk bile olamaz ben olsam havada kapardım hp'yi YüzbaşıJohnPrice dedi: Kim diyor iyi değil diye? Acer Predator Helios şu an bu bütçede en kaliteli laptoplarda birisi. Genişletmek için tıkla... Kronik ısı sıkıntısı var hepsinde olmasa da yok değil
YüzbaşıJohnPrice dedi: Büyük ekran istiyorsanız https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...3-full-hd-gaming-laptop-fiyati,721297407.html Ama benim önerim attığım Acer Predator Helios Neo 16 olurdu. Genişletmek için tıkla... Acer predator Hp omen 17'ye denk bile olamaz ben olsam havada kapardım hp'yi YüzbaşıJohnPrice dedi: Kim diyor iyi değil diye? Acer Predator Helios şu an bu bütçede en kaliteli laptoplarda birisi. Genişletmek için tıkla... Kronik ısı sıkıntısı var hepsinde olmasa da yok değil
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #13 Zipik dedi: Kronik ısı sıkıntısı var hepsinde olmasa da yok değil Genişletmek için tıkla... Emin misiniz olduğuna benim bildiğim yok ayrıca sıvı metal uygulaması ile geliyor eğer iyi uygulanmışsa ısı sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum.
Zipik dedi: Kronik ısı sıkıntısı var hepsinde olmasa da yok değil Genişletmek için tıkla... Emin misiniz olduğuna benim bildiğim yok ayrıca sıvı metal uygulaması ile geliyor eğer iyi uygulanmışsa ısı sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum.
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #14 YüzbaşıJohnPrice dedi: Emin misiniz olduğuna benim bildiğim yok ayrıca sıvı metal uygulaması ile geliyor eğer iyi uygulanmışsa ısı sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı orda zaten düzgün sıvı metal uygulanmıyor yaklaşık %10 15'lik bir kumar
YüzbaşıJohnPrice dedi: Emin misiniz olduğuna benim bildiğim yok ayrıca sıvı metal uygulaması ile geliyor eğer iyi uygulanmışsa ısı sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı orda zaten düzgün sıvı metal uygulanmıyor yaklaşık %10 15'lik bir kumar