GameGaraj daha cazip geldi bana ama daha önce ismini pek duymamıştım nasıl bir marka?Alınmaz. 4050 alınmaz direkt o bütçede.
İki cihazdan birini tercih edebilirsiniz, mümkünse stant ile kullanın fakat. GameGaraj istenmez ise:
Birçok büyük markanın resmi yetkili satıcılarıdır kendileri, güvenilir bir marka. Kasalarını barebone üreticilere (MSI, Tongfang, Clevo vb.) yaptırıyor. Bu yıl çıkmış cihazlarının çoğu iyi diyebiliriz. R9T model daha iyi işlemci ve daha iyi panel ile geliyor. Arada büyük ihtimallen kasa kalitesi ve bileşen kalitesi farkı vardırda X5T modeller daha geçen hafta piyasaya sürüldüğü için kasa kalitesini vs. çok bilmiyoruz. X5T ve R9T modeller stant kullanıldığında oldukça ideal değerlerde çalışabiliyor, cihazların yan kenarlarında hava çıkışı gerçekleşmediği için stantsız kullanımda bu cihazlar biraz sıcak çalışabiliyor. 5050 modelleri çokta sıcak çalışmamış DB kapalıyken, stantsız bile kullanılabilirler hatta. Onun dışında genel olarak güzel cihazlardır, öneririm.GameGaraj daha cazip geldi bana ama daha önce ismini pek duymamıştım nasıl bir marka?
Ve iki bilgisayar arasındaki farklar tam olarak ne birinde ram daha yüksek galiba ama işlemci farklı ama hangisi daha iyi bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Stanttan bahsetmiştiniz daha önce hiç kullanmadım sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz var mı?Birçok büyük markanın resmi yetkili satıcılarıdır kendileri, güvenilir bir marka. Kasalarını barebone üreticilere (MSI, Tongfang, Clevo vb.) yaptırıyor. Bu yıl çıkmış cihazlarının çoğu iyi diyebiliriz. R9T model daha iyi işlemci ve daha iyi panel ile geliyor. Arada büyük ihtimallen kasa kalitesi ve bileşen kalitesi farkı vardırda X5T modeller daha geçen hafta piyasaya sürüldüğü için kasa kalitesini vs. çok bilmiyoruz. X5T ve R9T modeller stant kullanıldığında oldukça ideal değerlerde çalışabiliyor, cihazların yan kenarlarında hava çıkışı gerçekleşmediği için stantsız kullanımda bu cihazlar biraz sıcak çalışabiliyor. 5050 modelleri çokta sıcak çalışmamış DB kapalıyken, stantsız bile kullanılabilirler hatta. Onun dışında genel olarak güzel cihazlardır, öneririm.
Stant olarak bunu önerebilirim:Çok teşekkür ederim ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Stanttan bahsetmiştiniz daha önce hiç kullanmadım sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz var mı?
Stant olarak bunu önerebilirim:
Tuneex Laptop Standı Notebook Yükseltici Altlık Ayarlanabilir Çelik Fiyatı - Trendyol
tuneex Çelik Laptop Standı Notebook Macbook Yükseltici Tüm Modellerle Uyumlu Altlık 5 Açılı Ayarlanabilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu inceleme bu stant ile çekilmiş hatta, bakabilirsiniz.kkurler tekrardan
Tekrardan teşekkürler sonra bir soru sormak istiyorum sizi de çok rahatsiz ettim kusura bakmayin.Stant olarak bunu önerebilirim:
Tuneex Laptop Standı Notebook Yükseltici Altlık Ayarlanabilir Çelik Fiyatı - Trendyol
tuneex Çelik Laptop Standı Notebook Macbook Yükseltici Tüm Modellerle Uyumlu Altlık 5 Açılı Ayarlanabilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu inceleme bu stant ile çekilmiş hatta, bakabilirsiniz.
İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz hocam, rahatsız edilecek bir durum yok. R9T modeli tercih ederdim. İşlemci olarak arada azımsanamayacak derecede fark var, hem büyük ihtimallen kalite farkıda vardır. RAM yükseltilebilir bir şey, 16 GB yetmezse ileride tekrardan 16 GB RAM takviyesi yapabilirsiniz.Tekrardan teşekkürler sonra bir soru sormak istiyorum sizi de çok rahatsiz ettim kusura bakmayin.
Kesin olarak ikinden birini alacağım.
İşlemcisi daha iyi olani mi yoksa Rami daha iyi olanı mı almalıyım veya şöyle de sorabilirim siz olsaydınız hangisini alırdınız.
Tekrardan çok teşekkür ederim. muhtemelen R9T modelini alacağım.İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz hocam, rahatsız edilecek bir durum yok. R9T modeli tercih ederdim. İşlemci olarak arada azımsanamayacak derecede fark var, hem büyük ihtimallen kalite farkıda vardır. RAM yükseltilebilir bir şey, 16 GB yetmezse ileride tekrardan 16 GB RAM takviyesi yapabilirsiniz.