MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR alınır mı?

Bütçe
35000

Jwougie

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, ben RTX 4060'lı bir laptop almak istiyorum ayrıca ekranı da büyük olsun istiyorum ve şaşırtıcı bir şekilde şartlarımı sağlayan en ucuz ürün. Monster Tulpar T7 serisinden bir laptop ve ondan sonra da MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR i5 12450H 17.3 bu oldu bu laptop alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde marka bağımsız 17'3 kafadan +10-15 k fark oluyor ne yazık ki. O bütçeye 17'3 alınabilir en iyi PC MSI. Monster vs uzak durun. 1 yıla yakın daha eski katana GF 76 kullandım + eksilerini biliyorum. Kasa plastik orta seviye. Ses idare eder. Ekran kartı 105W(4060-70 100W üstü reklam zaten 3-5 FPS fark eder). Benim kulandığım modelde i7 11800H vardı o işlemci gayet serin ve soğuk çalıştı (her türlü oyun ve programda) kasa 17'3 olması soğutma ve hava giriş çıkışları için büyük bir avantaj. Yaşadığım ülkede kullanıcısı çok fazla ve ters orantılı şekilde şikayetçi pek kimse yok.(üründen ne beklediğine göre sonuçlar değişir) katana genel itibarıyla MSI giriş kısmen orta seviye ürünü. Buna karşı fena kalite değil. Alttaki görsele kullanıcı memnuniyet bıraktım. Tamamen aynı ürün. Dilerseniz linkte atabilirim..

İlave!
Linki gönderiyorum. Belki daha çok fikir verebilir. İnceleme ya da makale bakacağım. Bulunca eklerim
Çeviri yaparsanız bazı kısımlar hatalı da olsa anlaşılır. MSI giriş seviyesi ve Aorus orta üst seviyesi şu anda ve geçen yıl buranın F/P ürünlerinden kendisi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-07-13-05-42-052_com.android.chrome.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 553
çok sağolun peki hocam rtx 50 serisinin çıkacağını duydum daha f/p laptoplar için beklenmeli mi yoksa 4060 lı bu msi katana idare eder mi

Şu an belirsiz.
Çıkarsa ne zaman nasıl çıkar fikrim ya da tahminim yok. Belki 4000 serisi gibi balon bir seri olabilir? Bilmiyorum. 4000 serisi bence sınıfta kaldı. Özellikle 60-70 performansı, 80 de ki VRAM yüzsüzlüğü yüzünden. Bekleseniz bile şu anda 35 olan bu ürün 5000 serisi gelince ilk etapta fiyat düşmeyecek. Sürekli artacak ve sonra sabit kalacak. Belki 1'5 yıl sonra bilmiyorum. Ülkemizde bu şartlarda beklemek ne kadar doğru. 4060 16' F/P laptoplar var zaten 17'3 özelinde ben sadece MSI önerdim. 5000 serisi için uzman isimlerin görüşüne ihtiyacın var.

benim başta gösterdiğim iyi diyorsunuz yani teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…