MSI KATANA 17 B12VGK-401XTR nasıldır?

Bütçe
40.000 tl ile 50.000 tl arası

Onur_Bey

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun süredir masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Ancak artık tanışabilir bir bilgisayara daha doğrusu oyuncu bilgisayarına ihtiyacım var.
https://www.hepsiburada.com/msi-kat...BCV00003WW1FR?magaza=GpnTeknoloji#likeProductKendim MSI markasına bakıyorum. Laptop camiasından bayağı uzaktayım. Aradığım özellikler 12. ya da 13. nesil işlemci, RTX 4070 ekran kartı en az 16 GB RAM SSD 17.6 inç ekranı olmalı fiyat aralağı 40 ila 50000 TL marka takıntım yok ancak aldığım ürünü en az 5 6 yıl kullanmam lazım. 2 gündür arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katana sorunlu bir seri. 17.3"/ 4070 kombinasyonu için bütçe düşük kalıyor biraz.

Önerebileceğim bu cihaz olur. Undervolt şart ama.

Katana sorunlu bir seri. 17.3"/ 4070 kombinasyonu için bütçe düşük kalıyor biraz.

Omen cihazlarda undervolt yapmak gereksiz. Victus kadar olmasa da Omen modellerinde de limit mevcut ama daha stabil.

HP markası güvenilir bir marka mı peki? Ve MSI katana neden sorunlu 2 gündür bakıyorum. Kimş kesim gayet güzel derken kimi kesim alınmaz diyor ve attığım linkte 50.000 TL 17.6 inç alabiliyorum. Biraz daha açıklayıcı konuşur musunuz?

HP markası güvenilir bir marka mı peki? Ve MSI katana neden sorunlu 2 gündür bakıyorum. Kimş kesim gayet güzel derken kimi kesim alınmaz diyor ve attığım linkte 50.000 TL 17.6 inç alabiliyorum. Biraz daha açıklayıcı konuşur musunuz?

Markaya göre tercih yapılmaz. Eğer üst segment model almayacaksan MSI hiçbir şekilde tercih edilmemeli. Kaliteli diye adlandırılan marka maalesef F/P modellerinin GPU'larına 45 W biçiyor.

Kasada ısın problemi var, kronik problemleri var üzer kısaca Katana. HP Omen güzel kasadır. Limit olduğunu bilmiyordum ne performans verir HX de şu an kestiremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı