MSI Katana 17 B13VEK vs MSI Cyborg 15 A13VF

Taner.Yumukk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptoptan çok anlamıyorum ve bu iki bilgisayar arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Tek farkları, Katana'nın VRAM’i 6 GB, diğerinin 8 GB; Katana'nın ekranı büyük, diğerinin küçük.

Bu arada, başka bir laptop da önerebilirsiniz; ancak en yüksek bütçem 60.000 TL, bundan fazla çıkamam.

MSI Katana 17 B13VEK

MSI Cyborg 15 A13VF

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI cybrorg alınmaz tek fanı var ikisi arasından tercihim Katana

Katana 4050 bu bütçede 4050'den iyisini alabilirsin bence bu fiyata 2 modelden de daha iyisini bulursun

Hocam mağaza 140 watt dedi ama anlamıyorum

Katana 4050 bu bütçede 4050'den iyisini alabilirsin bence bu fiyata 2 modelden de daha iyisini bulursun
bulamıyorum hocam valla bulamıyorum

Bulamıyorum hocam vallahi bulamıyorum.

GameGaraj'ı çok bilmiyorum ama aşırı fazla öneren gördüm @Adlin de bu konularda bilgili bildiğim kadarıyla. Birçok konuda görmüştüm. Bence attığı modele bir bak sistem özellikleri çok iyi ekran boyutu da ideal 16' sizin attığınız modellerden biri çok küçük diğer çok büyüktü bence ideali 16 inctir. Tabii ki bu durum kullanım amacına göre ve sürekli taşıyıp taşımayacağına göre değişir.

Bu arada. Bildiğim kadarıyla bu modelin yanlarında hava çıkışı yoktu ama laptop standı kullanırsanız sorun olmaz ki zaten gerekli de bence kullanım kolaylığı açısından.

MSI dan uzaklaşmak istemiyorum hocam şuana kadar monster, casper, hp kullandım hiç memnun değilim

MSI'dan uzaklaşmak istemiyorum hocam şu ana kadar Monster, Casper, HP kullandım hiç memnun değilim.

Önceki MSI modeliniz neydi?
Bence bu kadar bağlı kalmaya gerek yok çünkü bu bütçede 3 model tek var MSI adına bir diğeri de MSI sword 17 ama onun ekran kartı da 65 watt sanırım.

Bence gamegaraja bakın kullanan kişilere sorun.

Sword modeline bir daha baktım da sanırım 105 wattmış 80+25 şeklinde ona da bir bakın isterseniz.

bulamıyorum hocam valla bulamıyorum
Mağaza yanlış bilgi vermiş. Cyborg model 45W limitli ve tek fanlı bir model, 55 bin TL'yi kesinlikle haketmiyor. Katana'da gereksiz pahalı, 4070 Katana var en kötü o fiyata. Sırf MSI olacak diye paranızı heba etmeyin.

MSI veya ASUS'tan önerebileceğiniz bir ürün var mı hocam Max 60 bin TL'ye çıkabilirim ve üründe 32 GB RAM 1TB SSD olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…