Game Garaj Slayer R9T-5060 AMD Ryzen 9 8945HX RTX5060 16" 300Hz QHD FreeDos Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5060 AMD Ryzen 9 8945HX RTX5060 16" 300Hz QHD FreeDos Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
Kullanmaya gerek yok, kullanıcı yorumları olumlu. Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, panel ve donanım olarak rakipsiz. Pek çok markanın da yetkili satıcısıdır bu firma, güvenebilirsin. Sadece cihazın biraz anakartı sıcak çalışıyor fakat Tongfang kasaya göre normal bir durum.Gördüm ancak güvenmedim açıkçası ama özellikler x2 neredeyse kullandınız mı arkadaşlar?
Denemek istiyorum özellik olarak üst seviyede oyun için daha makul gibi geldi sadece kafamı karıştıran bu özelliklerle neredeyse yarı özellik olan laptoplarla aynı fiyatta olmasıKullanmaya gerek yok, kullanıcı yorumları olumlu. Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, panel ve donanım olarak rakipsiz. Pek çok markanın da yetkili satıcısıdır bu firma, güvenebilirsin. Sadece cihazın biraz anakartı sıcak çalışıyor fakat Tongfang kasaya göre normal bir durum.
Alternatif istiyorsan:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.