MSI Katana 17 B13VGK vs HX B14wfk

berkesirin

Zeptopat
Daha fazla  
Laptop almayı düşünüyorum. Gaming Gen TR'de bu iki laptopu gördüm. Oyunlarda oldukça iyi bir performans ve uzun ömürlü bir laptop istiyorum. Bir yanda 4070 daha iyi deniliyor ama 5060 da oldukça kaliteli ve daha güncel. 240Hz olması, diğerinden 10W daha güçlü olması bence daha iyi gibi. Hangisini almak daha mantıklı? Aralarında 2K gibi bir fark var.

HX MSI KATANA 17 B13VGK-1040XTR Intel Core i7-13620H 32GB DDR5 1TB SSD RTX4070 8GB 105W 17.3 inç Full HD 144Hz FreeDos Gaming Laptop

O fiyata iki üründe tercih etmeyin. 4070 olan Katana kazık fiyat ve fiyatına göre kötü (kalitesiz ürün). 5060 olan çok daha iyi(eski Katana'ya göre farkı: Çok daha iyi CPU+GPU performansı, daha iyi batarya kapasitesi, şahane 2K panel ) yine bu fiyata tercih etmeyin.

İlk önerim Aorus 15 bkg olur.
Uzun zamandır 4 farklı Gigabyte Aorus ve Aero (aktif 3'5 yıl ) kullanıyorum. İnanılmaz kaliteli ürün. Metal kasa, müthiş paneli(%100 sRGB, 350-70..nit) Thunderbolt 4, Windows hello, 99wh batarya, 140W 4060)
Ürünün eksiği bilmediğim yönleri.
Türkiye servis kalitesi bilmiyorum (MSI diye hatırlıyorum) Gigabyte Control Center yazılımına alışmak biraz zor olabilir)

Aynı ürün incelemesi.

Aorus 15 BKF tasarım olarak 15 bsf, 15 BKF aynı ürün. Tek fark CPU, GPU, %100 dCi-p3. bu modellerin detaylı incelemesini rahatlıkla bulursunuz. Forumda önceden fazlasıyla önerdim(BKF modeli) alıp da pişman olan görmedim hiç.

Gigabyte istemem derseniz. İkinci ve alınabilir en kaliteli MSI bu ürün olur. Tek eksiği FHD 45 NTSC paneli. Harici tüm Katana'lardan daha iyi model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…