cannnn ne
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce MSI Katana 17 B13VGK modelini aldım. FreeDOS şeklinde aldım ve Windows 11 Pro kurdum(key satın aldım) ancak Wi-Fi'de sürekli kopukluklar yaşıyorum.
Modemimin özllikleri:
AC1200 olarak sınıflandırılan ZyXEL VMG3625-T50b.
Laptop Wi-Fi özelliklerim şu şekilde:
SSID: Zyxel_0181.
Protokol: Wi-Fi 5 (802.11AC)
Güvenlik türü: WPA2-kişisel
Üretici: Intel corporation.
Açıklama: Intel(R) Wi-Fi 6E AX211 160MHz.
Sürücü sürümü: 23.130.1.1
Ağ bandı (kanal): 5 GHz (52)
Toplanan bağlantı hızı (Alınan/İletilen): 351/263 (Mbps)
Kablolu ve kablosuz şeklinde internet hızlarıyla ilgili iki ekran fotografı mevcut.
Şöyle özetleyeyim; ilk başta modem arayüzünde 2.4 g iken kopukluklar yaşıyordum. 5G'ye çektim ancak düzelmedi hala kopukluklar devam ediyor.
Ortak ağ ve özel ağ ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba benimki özel ağda şu an. Ve şunu da belirtiyim evdeki tüm telefonlar da hiçbir sorun yok bu konuyla ilgili. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Modemimin özllikleri:
AC1200 olarak sınıflandırılan ZyXEL VMG3625-T50b.
Laptop Wi-Fi özelliklerim şu şekilde:
SSID: Zyxel_0181.
Protokol: Wi-Fi 5 (802.11AC)
Güvenlik türü: WPA2-kişisel
Üretici: Intel corporation.
Açıklama: Intel(R) Wi-Fi 6E AX211 160MHz.
Sürücü sürümü: 23.130.1.1
Ağ bandı (kanal): 5 GHz (52)
Toplanan bağlantı hızı (Alınan/İletilen): 351/263 (Mbps)
Kablolu ve kablosuz şeklinde internet hızlarıyla ilgili iki ekran fotografı mevcut.
Şöyle özetleyeyim; ilk başta modem arayüzünde 2.4 g iken kopukluklar yaşıyordum. 5G'ye çektim ancak düzelmedi hala kopukluklar devam ediyor.
Ortak ağ ve özel ağ ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba benimki özel ağda şu an. Ve şunu da belirtiyim evdeki tüm telefonlar da hiçbir sorun yok bu konuyla ilgili. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.