Çözüldü MSI Katana 17 HX B14W laptopa kaç Hz monitör takılabilir?

• Konuyu başlatan Noİd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 118
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Noİd

Yoctopat
Daha fazla  
MSI Katana 17 HX B14W modeli var bende. Laptop ekranı 240 Hz ancak ben monitör takmak istiyorum. Laptop çıkışı kaç Hz destekler? Benzer bir soru asma kime sorsam 180 Hz'den fazlasını alamazsın diyerek kafamı karıştırdılar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
HDMI 2.1 ve USB-C üstünden Display Port destekliyor laptop. 2K monitörle bile 240 Hz alırsınız. 1080P'de ise 360 Hz ve fazlasını rahatlıkla verir.

Başka sorunuz var mı? @Noİd
HDMI 2.1 ve USB-C üstünden Display Port destekliyor laptop. 2K monitörle bile 240 Hz alırsınız. 1080P'de ise 360 Hz ve fazlasını rahatlıkla verir.

Eki Görüntüle 2577168

Başka sorunuz var mı? @Noİd
Display port önerin var mı? Bir çok yerde Display port ile daha verimli olabileceği söyleniyor. Yoksa HDMI 2.1 ile daha verimli olur.

HDMI 2.1 teknolojisi fazlasıyla yeni ve USB-C üstünden alacağınız Display Port'a göre daha yüksek veri genişliği sunuyor. Display Port kullanmanıza gerek yok. Zaten dönüştürücü almadan kullanamazsınız. HDMI 2.1 kablosuyla doğrudan bağlantı sağlayabilir ve en yüksek potansiyelde kullanabilirsiniz ama.

Anladım. O zaman benim HDMI 2.1 bir kablo işimi rahatlıkla görecektir. İlginiz ve alakanız için ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…