MSI Katana 17 i7-13620h RTX 4070 alınır mı?

Bütçe
50000-60000

tadic1

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. 11 sınıf yazılım ögrencisiyim haliyle hem ders hem de oyun için laptop bakıyorum. Masaüstü seçeneği yer sorunundan dolayı konuşmaya kapalı beni üzmeyecek bu dünyada ortada bulunduracak güzel kaliteli soğutması güzel bir laptop bakıyorum MSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR Intel Core i7-13620H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4070 8GB 17.3 inç 144Hz Full HD FreeDos Gaming Laptop – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli bu ürüne bakıyorum fiyat aralığım 50-60 bin arası mağazadan alma şansım olması gerekiyor çünkü ailem internetten alışverişe internet dolandırıcılığı yüzünden kapalı. Attığım ürüne bakabilir beni iyi kötü fiyatını hak ediyor gibi net cevaplarla bilgilendirmenizi istiyorum ya da buna alternatif güzel bir laptop istiyorum aralık ayının 15-17 arası cihazı almam gerekiyor yılbaşı zamlarından kaçmak için. Cevaplarsanız sevinirim cevaplayan ve düşüncelerini söyleyen kardeşlerime Allah daha iyisini nasip etsin iyi günler.

Bu GameGaraj'ı alanlar çevremden alınmaz diyorlar pek içim ısınmadı

O model MSI tarafından üretiliyor ve MSI Sword kasa kullanıyor. Şu an bu fiyatta ki tüm laptoplardan çok daha iyi bir laptop.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı