MSI Katana almaya değer mi?

Sepulchure

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, fotoda gördüğünüz bilgisayar dün 62 bindi bugün 53e düşmüş sizce alınır mı? Gözüme çarpan eksi yanı ekranı. Onun haricinde indirimli fiyatına göre bana alınır gibi geldi.

Dosya Ekleri

• 1741304160135.png
    1741304160135.png
    214,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0912.png
    IMG_0912.png
    214,6 KB · Görüntüleme: 70
Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.
Excalibur önerisini neden ciddiye almasın ? Önerdiğin laptop 20 gb excalibur 32 gb. 1 Tb yerine 2 Tb ssd. ikisinde de 4070. Ne diye fazladan 8000 ₺ ödesin açıklarmısın ?

Hocam oda arkadaşımda excalibur var bilgisayar kutusunda kapalıyken bile alev topuna dönüyodu. Casper’ın yanından bile geçmem açıkcası.
Valla hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma yada farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.

Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.

Teknosa uygulaması açılmıyor da muhtemelen düşündüğüm bilgisayarı attın hocam Ryzen 7 7435HS 12 GB RAM 4070. eğer RAM yükseltmek garanti bozmuyorsa ki bozmuyordur diye düşünüyorum alınabilir bir bilgisayar.

Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.

Öyle hocam da çok kronik sorununu duyduğum bir cihaz olduğundan Excalibur almayı düşünmüyorum.

Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.

Excalibur'un kasası dandik olduğundan aşırı ısınıyor diyorlar aynı şey Monster Abra serisi içinde geçerli.

Teknoloji evet şans işidir ama bilerek sorunlu cihaz almak bile bile ladesdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı