Sepulchure
Femtopat
Daha fazla
Oyun + yazılım ama oyun ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum.Oyun amaçlımı kullanacaksınız ?
Excalibur önerisini neden ciddiye almasın ? Önerdiğin laptop 20 gb excalibur 32 gb. 1 Tb yerine 2 Tb ssd. ikisinde de 4070. Ne diye fazladan 8000 ₺ ödesin açıklarmısın ?Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.
Hocam oda arkadaşımda excalibur var bilgisayar kutusunda kapalıyken bile alev topuna dönüyodu. Casper’ın yanından bile geçmem açıkcası.Bu laptop msi' dan çok daha iyi hem daha uygun.
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Valla hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma yada farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.Hocam oda arkadaşımda excalibur var bilgisayar kutusunda kapalıyken bile alev topuna dönüyodu. Casper’ın yanından bile geçmem açıkcası.
Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.
Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.
Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.