Merhaba arkadaşlar, fotoda gördüğünüz bilgisayar dün 62 bindi bugün 53e düşmüş sizce alınır mı? Gözüme çarpan eksi yanı ekranı. Onun haricinde indirimli fiyatına göre bana alınır gibi geldi.
Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin. Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.
Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin. Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.
Valla hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma yada farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.
Teknosa uygulaması açılmıyor da muhtemelen düşündüğüm bilgisayarı attın hocam Ryzen 7 7435HS 12 GB RAM 4070. eğer RAM yükseltmek garanti bozmuyorsa ki bozmuyordur diye düşünüyorum alınabilir bir bilgisayar.
Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.
Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.