Katana çok uygun olmadığı halde almanızı önermem. Paneli iştah açıcı ama 45 NTSC. En uygun ayarlarda doygunluk bassanız %62sgrb %50 kadar düşebilir. Kasa orta seviye. Soğutma ve BIOS arayüzü iyi. Yükseltme seçeneği sınırlı (SSD için) yüksek ihtimalle boş yuva yerine önceden olduğu gibi metal parça vardır. MSI kutusunda uygun aparat çıkıyor ya da MSI'a fatura, seri no yazıp sizin adresinize XX günde ücretsiz gönderiyor.
Bütçe içinde size önerilen Nitro bakabilirsiniz.
Ya da bu canavar. MSI göre hem ucuz hem her anlamda daha kaliteli. Bunu da istemezseniz yukarıdaki Pulse 16 alabilirsiniz. Fiyatına göre çok iyi alternatif.
Forumdan inceleme, kaynak bulabilirsiniz.Gigabyte Aorus 15 BKF i7-13620H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6' Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte Aorus 15 BKF i7-13620H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6' Free Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İnceleme: Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?
Merhaba, Uzun bir süre boyunca 40.000-45.000 TL bandında oyuncu laptopu arayışımda özellikle Lenovo LOQ ve HP Victus modelleri arasında gidip geliyordum birçok kez mağazada onları inceledim onlarla kafamda karşılaştırma yaparak da yazacağım yorumlarımı. 27 Kasım 2024 tarihinde Gigabyte Aorus...www.technopat.net 45.000TL'ye laptop önerisi
Aorus geldi mi hocam, ben de almayı düşünüyorum, memnun kaldın mı? Hocam bugün dağıtıma çıktı gelmedi yarın gelir diye düşünüyorum. Düşüncelerimi yazarım, yorumlar çok olumlu umarım öyle olur. Alırsanız Teknosa'dan alın indirimdeydi en son. Aorus geldi mi hocam, ben de almayı düşünüyorum...www.technopat.net
Sonunda forumda bu Pulse modeli kullanan gördüm. Neden memnun değilsiniz anlamadım doğrusu. LOQ bu Pulse rakibi bile olamaz bence. En büyük eksikliği %45 paneli. Harici uçuk fiyatlarda satılan Katana, Sword'u cebinden çıkarır.
Hocam bilgisayar render odaklı mı?Bilgisayardan çok memnunum ancak Ryzen 7 8845HS daha güçlü diye biliyorum.
Bilgisayardan çok memnunum ancak Ryzen 7 8845HS daha güçlü diye biliyorum.
Alırken yaptığım araştırmalara göre evet. Ancak kullanırken ne odaklı olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorumHocam bilgisayar render odaklı mı?
IPS 20MS %45NTSCO kadar avantajınız varki (kasa kalitesi, soğutma, 99wh pil, 140W 4060..) O küçük işlemci farkı dert etmeye bile değmez bence.
@Loony zahmet olmazsa panel bilgisi atabilir misiniz? 45 NTSC olduğuna eminim ama yine de garanti olsun.
Render alırken zorlanmıyorsa ve çok ısınmıyor ise render hızlı alınıyorsa yada işlemci tabanlı şeyler akıcı ise anlayabilirsiniz.Alırken yaptığım araştırmalara göre evet. Ancak kullanırken ne odaklı olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum
Render alırken zorlanmıyorsa ve çok ısınmıyor ise render hızlı alınıyorsa ya da işlemci tabanlı şeyler akıcı ise anlayabilirsiniz.
Evet ram'i yükseltirseniz sizi uzun süre götürür, oyun vesaire oynuyormusunuz hiç? Orda değerler nasıl?Yani Unreal Engine'de animasyon yaparken, render alırken vesaire gayet hızlı, çok ısınmıyor, soğutucusu gayet iyi, arkadaşlarımın bilgisayarı (Acer, HP) uçuş moduna geçmişken benimki onlardan daha az sıcaklıkta çalışıyor. Ancak RAM'i arttırmam lazım 16 GB gerçekten yetersiz.
Yani Unreal Engine'de animasyon yaparken, render alırken vesaire gayet hızlı, çok ısınmıyor, soğutucusu gayet iyi, arkadaşlarımın bilgisayarı (Acer, HP) uçuş moduna geçmişken benimki onlardan daha az sıcaklıkta çalışıyor. Ancak RAM'i arttırmam lazım 16 GB gerçekten yetersiz.
İleride biraz daha kullanıp, tecrübelenip yapacağım hocam.Zahmet olmaz vaktiniz olursa bir inceleme yapmayı düşünür müsünüz? Bazı arkadaşlar gidip 50-60-70k fahiş fiyata sword, Katana ya da XX markası gibi bütçeye göre yetersiz kalitesiz (bunun yarı kalite ve performansına denk ürün) satın alıyorlar.
Evet RAM'i yükseltirseniz sizi uzun süre götürür, oyun vesaire oynuyor musunuz hiç? Orada değerler nasıl?
Valla süper hocam güle güle kullanın.İleride biraz daha kullanıp, tecrübelenip yapacağım hocam.
Kral bu PC de Valorant dışı pek oyun oynayamadım, ama yakın zamanda hikayeli oyunlara başlayacağım. Valorant'ta işlemci kullanımı ortalama %40- %45'lerde düşük-orta-yüksek hangi ayara alırsam alayım 200-300 FPS civarı veriyor.