MSI Katana B13VFK alınır mı?

Bilgisayardan çok memnunum ancak Ryzen 7 8845HS daha güçlü diye biliyorum.

Bilgisayardan çok memnunum ancak Ryzen 7 8845HS daha güçlü diye biliyorum.

O kadar avantajınız varki (kasa kalitesi, soğutma, 99wh pil, 140W 4060..) O küçük işlemci farkı dert etmeye bile değmez bence.

@Loony zahmet olmazsa panel bilgisi atabilir misiniz? 45 NTSC olduğuna eminim ama yine de garanti olsun.

Hocam bilgisayar render odaklı mı?
Alırken yaptığım araştırmalara göre evet. Ancak kullanırken ne odaklı olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum

IPS 20MS %45NTSC

Alırken yaptığım araştırmalara göre evet. Ancak kullanırken ne odaklı olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum
Render alırken zorlanmıyorsa ve çok ısınmıyor ise render hızlı alınıyorsa yada işlemci tabanlı şeyler akıcı ise anlayabilirsiniz.

Render alırken zorlanmıyorsa ve çok ısınmıyor ise render hızlı alınıyorsa ya da işlemci tabanlı şeyler akıcı ise anlayabilirsiniz.

Yani Unreal Engine'de animasyon yaparken, render alırken vesaire gayet hızlı, çok ısınmıyor, soğutucusu gayet iyi, arkadaşlarımın bilgisayarı (Acer, HP) uçuş moduna geçmişken benimki onlardan daha az sıcaklıkta çalışıyor. Ancak RAM'i arttırmam lazım 16 GB gerçekten yetersiz.

Evet ram'i yükseltirseniz sizi uzun süre götürür, oyun vesaire oynuyormusunuz hiç? Orda değerler nasıl?

Zahmet olmaz vaktiniz olursa bir inceleme yapmayı düşünür müsünüz? Bazı arkadaşlar gidip 50-60-70k fahiş fiyata sword, Katana ya da XX markası gibi bütçeye göre yetersiz kalitesiz (bunun yarı kalite ve performansına denk ürün) satın alıyorlar.

İleride biraz daha kullanıp, tecrübelenip yapacağım hocam.

Evet RAM'i yükseltirseniz sizi uzun süre götürür, oyun vesaire oynuyor musunuz hiç? Orada değerler nasıl?

Kral bu PC de Valorant dışı pek oyun oynayamadım, ama yakın zamanda hikayeli oyunlara başlayacağım. Valorant'ta işlemci kullanımı ortalama %40- %45'lerde düşük-orta-yüksek hangi ayara alırsam alayım 200-300 FPS civarı veriyor.

Valla süper hocam güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…