MSI Katana B17 laptopa hangi sürücüler kurulmalı?

EnverPaşa1915

Femtopat
Katılım
5 Şubat 2024
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI Katana B17 model bir laptop aldım. Windows 11 kurdum Wi-Fi çalışmadı, sürücü indirdim hallettim. Ses çıkmıyor şimdi onun için de sürücü indireceğim. Ama kullandıkça ihtiyacım çıkacak ve her seferinde uğraşmak istemiyorum. Kısaca hangi sürücüleri kurmam gerektiğini söylerseniz ve toptan kurarsam sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Reis valla güncelleştirme denetle dedim upuzun bir liste çıktı hepsini indiriyor kendi. Olmazsa msi sitesinden bakacağım yine. Bir de komik bir soru ama windows 11 ilk kez kullanıyorum. Şarj cihazının makineyi şarj ettiğini nerden anlayacağız ?
 
Reis vallahi güncelleştirme denetle dedim upuzun bir liste çıktı hepsini indiriyor kendi. Olmazsa MSI sitesinden bakacağım yine. Bir de komik bir soru ama Windows 11 ilk kez kullanıyorum. Şarj cihazının makineyi şarj ettiğini nereden anlayacağız?

Şarj sembolü vardır sağ altta veya çıkartıp taktığında plug in plug out diye yazı çıkar ekranda oradan öğrenebilirsin.
 
Şarj sembolü vardır sağ altta veya çıkartıp taktığında plug in plug out diye yazı çıkar ekranda oradan öğrenebilirsin.
Şimşek sembolü yanıp sönüyor sadece. Ekran kartı sürücüsü için RTX4060 sürücüsü kafi mi yoksa kendi içinde ayrılıyor mu ? Çok teşekkür ederim bu arada.
 
4060 yeterli olur. Şimşek çıkıyorsa şarj oluyor demek ki merak etmeyin.
Reis son kez rahatsız edeceğim muhtemelen. İçinden adaptör çıkmadı eski bilgisayarın 45 watt adaptörü ile ediyorum ve yaklaşık 1 saattir %47. Daha iyi bir adaptör gerekir mi ? Çok soru sordum ama dunya para verip alınca insanın içi rahat etmiyor her şey içine sinsin istiyor çok teşekkürler tekrar.
 
Reis son kez rahatsız edeceğim muhtemelen. İçinden adaptör çıkmadı eski bilgisayarın 45 watt adaptörü ile ediyorum ve yaklaşık 1 saattir %47. Daha iyi bir adaptör gerekir mi? Çok soru sordum ama dunya para verip alınca insanın içi rahat etmiyor her şey içine sinsin istiyor çok teşekkürler tekrar.

Evet, gerekli. 45W yetmez o makineye.
 
Geri
Yukarı