MSI Katana CS2'de kasıyor

İremyamanova

Centipat
Daha fazla  
Merhaba elimde MSI Katana 13. Nesil i9, 4070 ekran kartı, 1TB laptop var. Daha yeni aldım fakat CS2 oynadığım zaman bilgisayar aşırı ısınıyor. Fan soğutamayacak hale geliyor. Oyun aşırı bir şekilde donuyor, sanki 3310 la oynuyorum gibi. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde MSI Katana 13. Nesil i9, 4070 ekran kartı, 1TB laptop var. Daha yeni aldım fakat CS2 oynadığım zaman bilgisayar aşırı ısınıyor. Fan soğutamayacak hale geliyor. Oyun aşırı bir şekilde donuyor, sanki 3310 la oynuyorum gibi. Ne yapmam gerekiyor?

Macunlara bak garantisi varsa gönder sen sakın açıp kurcalama.

Bilgisayar hem yeni hem de CS2 için fazlasıyla güçlü.

Sıcaklık değerleri nedir? Bilgisayar masa gibi düz bir zeminde mi yoksa hava girişlerini kapatacak yumuşak bir zeminin üzerinde mi?

Tavsiye: Güç seçeneklerinden maksimum performans gösteren seçilmeli. Bilgisayarda fan ayarı veya performans ayarı yapılabilecek bir uygulama varsa -sanıyorum MSI'nin Afterburner'i vardı- ayarlar oyuna uygun olacak şekilde düzenlenmeli.

Bilgisayar hem yeni hem de CS2 için fazlasıyla güçlü.

Sıcaklık değerleri nedir? Bilgisayar masa gibi düz bir zeminde mi yoksa hava girişlerini kapatacak yumuşak bir zeminin üzerinde mi?

Tavsiye: Güç seçeneklerinden maksimum performans gösteren seçilmeli. Bilgisayarda fan ayarı veya performans ayarı yapılabilecek bir uygulama varsa -sanıyorum MSI'nin Afterburner'i vardı- ayarlar oyuna uygun olacak şekilde düzenlenmeli.
Merhaba msı kendi performans ayarları var gaming modunda oynuyorum bilgisayar masasında oynuyorum ve altında ayeiyetten soğutucu var sıcaklık derecesi 41 falan

Macunlara bak garantisi varsa gönder sen sakın açıp kurcalama.
Gönderiyorum bir sorun yok yeni olduğu içinde para iadesi yapıyorlar ben zaten bunun bi düşük modeli i7 işlemci almıştım o donanımsal hata yüzünden değişim yaptılar ellerinde aynı özellikte i7 olmadığı için i9 verdiler ama bu sefer artık para iadesi teklif ederler o yüzden iade etmek istemiyorum ben aldığımda 60k dı şu an 90 var

Merhaba MSI kendi performans ayarları var Gaming modunda oynuyorum bilgisayar masasında oynuyorum ve altında ayeiyetten soğutucu var sıcaklık derecesi 41 falan

Gönderiyorum bir sorun yok yeni olduğu içinde para iadesi yapıyorlar ben zaten bunun bir düşük modeli i7 işlemci almıştım o donanımsal hata yüzünden değişim yaptılar ellerinde aynı özellikte i7 olmadığı için i9 verdiler ama bu sefer artık para iadesi teklif ederler o yüzden iade etmek istemiyorum ben aldığımda 60k dı şu an 90 var

Ne sorunu vardı cihazın?

Göndermiyorsan fanları temizle macun al yenile düzelir ama garantisi iptal olur işte.

Garanti varsa iade etmeyi dene, MSI'ım katana, cyborg, thin gibi modelleri alınmaz.
Garantisi var ama para iadesi çıkıyor ve ben bilgisayarı aldığımda 60 bin tl idi şimdi aynı bilgisayar 90 bin tl olmuş

Göndermiyorsan fanları temizle macun al yenile düzelir ama garantisi iptal olur işte.

Yep yeni bilgisayar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı