dirsekdemir Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 289 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Merhaba, 8 GB olan RAM miktarımı 16 GB'ye yükseltmek istiyorum. Hangi marka ve model RAM almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Kingston Samsung Bunlar benim bulduklarım, sizce uyumlu olur mu? Dosya Ekleri RAM.PNG 42,7 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021
Merhaba, 8 GB olan RAM miktarımı 16 GB'ye yükseltmek istiyorum. Hangi marka ve model RAM almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Kingston Samsung Bunlar benim bulduklarım, sizce uyumlu olur mu?
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 7 Eylül 2021 #2 Bulduğunuz iki RAM'de uyuyor. Şansınıza Samsung'un 1Rx16 yerine 1Rx8'lik modülüyle gelmiş. İlk linkteki Samsung'u aynı marka olacağı için öncelikli olarak tercih edin.
Bulduğunuz iki RAM'de uyuyor. Şansınıza Samsung'un 1Rx16 yerine 1Rx8'lik modülüyle gelmiş. İlk linkteki Samsung'u aynı marka olacağı için öncelikli olarak tercih edin.