MSI Katana GF76 vs Acer Nitro AN515-57 vs Abra A7 v14.3

• Konuyu başlatan r00ts
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.323
Bütçe
25000

r00ts

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Frankfurt
Daha fazla  
Merhaba bu laptopların arasında ikide bir kaldım sizce hangisi almak daha mantıklıdır?

Monster'e ömür boyu bakım var 8 GB RAM yerine 16 GB RAM düşünüyorum ayrıca i7 12. nesil Monster.
MSI çok kişi öneriyor MSI al diye i7 11.nesil
Acer ise 3060 ekran kartı vardır fakat i5 işlemcisi 11.nesil.

Bütçem bu arada 25000TL maksimum.

Ne için kullanıcaksınız?

Psikoloji öğrenciyim ara sırada ders, oyun vs. oynamak öyle mühendis gibi birisi değilim.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...x3050ti-16-1-fhd-144hz-fiyati,1968954317.html paneli biraz sallanıyor ama şuna da bakabilirsiniz. Üçü arasından Acer'ı seçerdim. Monster ve MSI'ın o model kasaları ısınma sorunlu zaten.
Şunuda sorayım o zaman Acer mi HP Victus mu net olmak açısından.

Psikoloji öğrenciyim ara sırada ders, oyun vs. oynamak öyle mühendis gibi birisi değilim.

Şunu da sorayım o zaman Acer mi HP Victus mu net olmak açısından.

Acer ekran kartı bakımından çok daha güçlü Victus ise işlemci. Hangisine daha çok ihtiyacınız varsa ona bakın.

Acer ekran kartı bakımından çok daha güçlü Victus ise işlemci. Hangisine daha çok ihtiyacınız varsa ona bakın.

Peki Monster gerçekten o kadar çok mu ısınıyor bazıları Monster iyidir diyorlar bazıları Monster berbat diyorlar, ücretsiz ömür boyu bakımında gerçekten milletin kafasınıda karıştırıyor.

Peki Monster gerçekten o kadar çok mu ısınıyor bazıları Monster iyidir diyorlar bazıları Monster berbat diyorlar, ücretsiz ömür boyu bakımında gerçekten milletin kafasınıda karıştırıyor.

Tongfang modelleri iyidir ama Clevo kasa ise hem kalitesiz hem de fırın gibi oluyor.

Kötü olanlar Monster'ın Clevo kasa olanları. Sizin attığınız Tongfang kasa, alınabilir modellerden. MSI Katana'lar iyi cihazlar değil, zaten donanım olarak da diğerlerinden geri kalıyor. Monster ile Acer arasında işlemci tarafında çok büyük fark var, ekran kartı için de aynısı geçerli. Ben bilgisayarı yoğun kullanan birisiyim ve i5 11400H bana yetmezdi muhtemelen (şu an i5 10300H kullanıyorum ve yetmiyor). Ama sizi bilemem, ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Ben 3050Ti bir cihaza 24k vermezdim açıkçası, 3060 içinde 24k çok olduğunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yok fiyatlar böyle. Ne için kullanacağınıza bağlı. Oyun ağırlıklı mı, iş ağırlıklı mı?

Kötü olanlar Monster'ın Clevo kasa olanları. Sizin attığınız Tongfang kasa, alınabilir modellerden. MSI Katana'lar iyi cihazlar değil, zaten donanım olarak da diğerlerinden geri kalıyor. Monster ile Acer arasında işlemci tarafında çok büyük fark var, ekran kartı için de aynısı geçerli. Ben bilgisayarı yoğun kullanan birisiyim ve i5 11400H bana yetmezdi muhtemelen (şu an i5 10300H kullanıyorum ve yetmiyor). Ama sizi bilemem, ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Ben 3050Ti bir cihaza 24k vermezdim açıkçası, 3060 içinde 24k çok olduğunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yok fiyatlar böyle. Ne için kullanacağınıza bağlı. Oyun ağırlıklı mı, iş ağırlıklı mı?
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN Teknoloji&url_src=and-product-detail Şöyle bir cihaz nasıl?

Şunu da sorayım o zaman Acer mi HP Victus mu net olmak açısından.

Benim gönlüm Victus'tan yana.

Sadece panel değerleri düşük bütçe artırabiliyorsanız çok mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı