MSI Katana laptop 40 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
40000

AdemBeyyy

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7600
MSİ RTX 4060
MSİ A620M-E
Kingston Beast 16GB 1x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, şu modeli alacağım bütçem maksimum 40k taksitle alacağım, ekran kartı 105watt beni tek korkutan kısım işlemci 12450H olması. Bazı incelemelerde bu işlemcinin ısınma sorunu oldugunu duydum.
MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR i5-12450H 16GB DDR5 512GB SSD 8GB RTX4060 GDDR6 17.3" FHD 144Hz FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook

Aldınız mı hocam? Bende almayı düşünüyorum alınır mı?

4-5 gün içinde sipariş edeceğim fakat yaptığım araştırmalar sonucu bilgisayar ilk aldığında UEFI kurulum yapmıyor BIOS'tan açmanız lazım ve Windows kurarken SSD görmediği için driver kurmak lazımmış birçok videoda gördüm allta bıraktığım videoda her şey anlatılıyor sade bir şekilde, muadillerine baktığımızda dedigim gibi işlemcinin fazla ısındığını gözlemleyebiliyoruz bu modelde pek öyle bir şikayet yok şahsen 36-37 bin TL verip Excalibur, HP Victus vs alacağıma 39-40k verip MSI alırım rahatıma bakarım.
Video

4-5 gün içinde sipariş edeceğim fakat yaptığım araştırmalar sonucu bilgisayar ilk aldığında UEFI kurulum yapmıyor BIOS'tan açmanız lazım ve Windows kurarken SSD görmediği için driver kurmak lazımmış birçok videoda gördüm allta bıraktığım videoda her şey anlatılıyor sade bir şekilde, muadillerine baktığımızda dedigim gibi işlemcinin fazla ısındığını gözlemleyebiliyoruz bu modelde pek öyle bir şikayet yok şahsen 36-37 bin TL verip Excalibur, HP Victus vs alacağıma 39-40k verip MSI alırım rahatıma bakarım.
Video
Bana da şuan çok mantıklı geliyor hocam acer nitro 5 iade etmiştim parası yatar yatmaz alacağım bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00