Merhaba arkadaşlar ben MSI'ın freedoslu bir laptobunu alıcam yakın zamanda, merak ettiğim konu ise içinde kendi özel yazılımlarınıda barındırıyor mu? Mesela normalde w8 kurulu aldığımızda içinde her şey yüklü bi şekilde hazır oluyor. Saygılarla.
Freedosta bilgisayarı açar açmaz siyah komut satırıyla karşılaşacaksınız işletim sistemi sadece bundan ibaret. Windows ve diğer programları kendiniz kuracaksınız. MSI kendi programlarına ise bilgisayarın yanında gelecek olan driver CD'sinden ya da MSI kendi sitesinden ulaşabilirsiniz.
Cevabınız için sağolun.Aslında tam olarak demek istediğim bu yazılımlar sadece MSI bilgisayarlarına özel mi yapılıyor mesela diyelim ben başka bi marka almak istesem bu yazılımları yinede kurabilirmiyim.Almak istediğim model MSI GE72 2QC yada MSI GP72 2QE
@Elnorth kardeşim her ikisininde MSI windows 10 driveri var kontrol ettim.
Fakat bu model yerine üzerine 300 TL vererek en güncel bilgisayarı tercih etmelisiniz paranız çöp olmasın.
MSI PE70 6QE 234-XTR modelini kesinlikle tavsiye ederim.
4.585 TL ve direk sistemin baştan aşağı en güncel teknolojilerle donatılmış bir donanıma sahip.
Paranıza yazık etmeyin. Windows 10 lisansı alırsınız extra yoksa elinizde 50 USD'ye işlem tamamdır.