yagiz1052 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:54 #1 Sizce bu mu MSI FORGE GK110 TR %96 Membrane Gaming Klavye Yoksa bu mu MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye - incehesap.com MSI da ghosting oluyormuş ve sadece tek renk var ama magee de daha fazla renk var ve anti-ghostmuş ve bütçemi en fazla 1.3000 gibi bir şeye çıkartabilirim.
Sizce bu mu MSI FORGE GK110 TR %96 Membrane Gaming Klavye Yoksa bu mu MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye - incehesap.com MSI da ghosting oluyormuş ve sadece tek renk var ama magee de daha fazla renk var ve anti-ghostmuş ve bütçemi en fazla 1.3000 gibi bir şeye çıkartabilirim.
E eymen7853 Centipat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:12 #2 yagiz1052 dedi: Sizce bu mu MSI FORGE GK110 TR %96 Membrane Gaming Klavye Yoksa bu mu MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye - incehesap.com MSI da ghosting oluyormuş ve sadece tek renk var ama magee de daha fazla renk var ve anti-ghostmuş ve bütçemi en fazla 1.3000 gibi bir şeye çıkartabilirim. Genişletmek için tıkla... Şahsen Redragon K617 Fizz öneririm bütçe uyuyorsa.
yagiz1052 dedi: Sizce bu mu MSI FORGE GK110 TR %96 Membrane Gaming Klavye Yoksa bu mu MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye - incehesap.com MSI da ghosting oluyormuş ve sadece tek renk var ama magee de daha fazla renk var ve anti-ghostmuş ve bütçemi en fazla 1.3000 gibi bir şeye çıkartabilirim. Genişletmek için tıkla... Şahsen Redragon K617 Fizz öneririm bütçe uyuyorsa.
yagiz1052 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:14 #3 eymen7853 dedi: Şahsen Redragon K617 Fizz öneririm bütçe uyuyorsa. Genişletmek için tıkla... bütçem uyuyo sende varsa renk ayarı yapılıyor mu aceba
eymen7853 dedi: Şahsen Redragon K617 Fizz öneririm bütçe uyuyorsa. Genişletmek için tıkla... bütçem uyuyo sende varsa renk ayarı yapılıyor mu aceba
E eymen7853 Centipat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:16 #4 yagiz1052 dedi: Bütçem uyuyor sende varsa renk ayarı yapılıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende var. Renk ayrı yapılabiliyor bayağı bir modu var yazılım desteği de var oradan renk hızını, parlaklığını vb. ayarlayabiliyorsunuz. Red switch halini kullanıyorum oda gayet güzel blue switche göre. 21 farklı modu varmış bu arada şimdi baktım.
yagiz1052 dedi: Bütçem uyuyor sende varsa renk ayarı yapılıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende var. Renk ayrı yapılabiliyor bayağı bir modu var yazılım desteği de var oradan renk hızını, parlaklığını vb. ayarlayabiliyorsunuz. Red switch halini kullanıyorum oda gayet güzel blue switche göre. 21 farklı modu varmış bu arada şimdi baktım.
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.134 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek Perşembe 18:38 #5 yagiz1052 dedi: Sizce bu mu MSI FORGE GK110 TR %96 Membrane Gaming Klavye Yoksa bu mu MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye - incehesap.com MSI da ghosting oluyormuş ve sadece tek renk var ama magee de daha fazla renk var ve anti-ghostmuş ve bütçemi en fazla 1.3000 gibi bir şeye çıkartabilirim. Genişletmek için tıkla... 1400'e çıkarsanız magegenin gasket klavyesi var MageGee SKY81 83 Tuş Kablolu RGB Hot-Swap Gasket Gri-Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
yagiz1052 dedi: Sizce bu mu MSI FORGE GK110 TR %96 Membrane Gaming Klavye Yoksa bu mu MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye - incehesap.com MSI da ghosting oluyormuş ve sadece tek renk var ama magee de daha fazla renk var ve anti-ghostmuş ve bütçemi en fazla 1.3000 gibi bir şeye çıkartabilirim. Genişletmek için tıkla... 1400'e çıkarsanız magegenin gasket klavyesi var MageGee SKY81 83 Tuş Kablolu RGB Hot-Swap Gasket Gri-Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
yagiz1052 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:51 #6 Uwuweweuwuewew Osas dedi: 1400'e çıkarsanız magegenin gasket klavyesi var MageGee SKY81 83 Tuş Kablolu RGB Hot-Swap Gasket Gri-Siyah Gaming Klavye - incehesap.com Genişletmek için tıkla... ghosting yapar mi
Uwuweweuwuewew Osas dedi: 1400'e çıkarsanız magegenin gasket klavyesi var MageGee SKY81 83 Tuş Kablolu RGB Hot-Swap Gasket Gri-Siyah Gaming Klavye - incehesap.com Genişletmek için tıkla... ghosting yapar mi
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.134 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek Perşembe 22:21 #7 yagiz1052 dedi: Ghosting yapar mi? Genişletmek için tıkla... Ghosting yok aynı model bende var 10 tuşa kadar denedim buyuk ihtimalle çoğu klavye gibi 19 tuşa kadar aynı anda basılmayı destekliyor.
yagiz1052 dedi: Ghosting yapar mi? Genişletmek için tıkla... Ghosting yok aynı model bende var 10 tuşa kadar denedim buyuk ihtimalle çoğu klavye gibi 19 tuşa kadar aynı anda basılmayı destekliyor.
yagiz1052 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:05 #8 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Ghosting yok aynı model bende var 10 tuşa kadar denedim buyuk ihtimalle çoğu klavye gibi 19 tuşa kadar aynı anda basılmayı destekliyor. Genişletmek için tıkla... daha ucuza var mıdır
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Ghosting yok aynı model bende var 10 tuşa kadar denedim buyuk ihtimalle çoğu klavye gibi 19 tuşa kadar aynı anda basılmayı destekliyor. Genişletmek için tıkla... daha ucuza var mıdır