K Kenen1 Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 23 1 Haziran 2020 #1 Merhaba yeni PC topladım kendi ellerimle, overlock yaparken Kombustor'a girdiğimde "artifact"ta sayı çıkıyor izlediğim videolarda 0/0 yazıyor, bu neye işaret? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2020
Merhaba yeni PC topladım kendi ellerimle, overlock yaparken Kombustor'a girdiğimde "artifact"ta sayı çıkıyor izlediğim videolarda 0/0 yazıyor, bu neye işaret?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Haziran 2020 #2 Bildiğim kadarıyla artifactler görüntüde çıkan bozulmalar. En iyisi 0 olması. Firestrike testi kullanın derim.
Bildiğim kadarıyla artifactler görüntüde çıkan bozulmalar. En iyisi 0 olması. Firestrike testi kullanın derim.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 1 Haziran 2020 #3 Overclock yapmayın artık ne olur. Ek olarak sayı çıkıyorsa yaptığınız OC'yi azaltmanız gerek diye biliyorum.
Overclock yapmayın artık ne olur. Ek olarak sayı çıkıyorsa yaptığınız OC'yi azaltmanız gerek diye biliyorum.
K Kenen1 Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 23 1 Haziran 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bildiğim kadarıyla artifactler görüntüde çıkan bozulmalar. En iyisi 0 olması. Firestrike testi kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Benim monitorum kargoda daha gelmedi o yüzden büyük pixelli bi tv kullanıyorum o bozulmaya etki eden bir şeymidir acaba ? T berkayx dedi: Overclock yapmayın artık ne olur. Ek olarak sayı çıkıyorsa yaptığınız OC'yi azaltmanız gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... televizyon kullanıyorum o yüzden çıkıyor olabilir mi çokta yükselmemiştim
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bildiğim kadarıyla artifactler görüntüde çıkan bozulmalar. En iyisi 0 olması. Firestrike testi kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Benim monitorum kargoda daha gelmedi o yüzden büyük pixelli bi tv kullanıyorum o bozulmaya etki eden bir şeymidir acaba ? T berkayx dedi: Overclock yapmayın artık ne olur. Ek olarak sayı çıkıyorsa yaptığınız OC'yi azaltmanız gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... televizyon kullanıyorum o yüzden çıkıyor olabilir mi çokta yükselmemiştim
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Haziran 2020 #5 Hayır etki etmez.