B bloodXfps Yoctopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar selam, Yeni laptop aldım ve kurulum işlemine başladım fakat bilgisayarım SSD'yi görmüyor. Ne yapmalıyım? +Not izlediğim videolarda sürücü ekle seçeneğinden ek driver ile çözmüşler fakat bende o seçenek yok.
Arkadaşlar selam, Yeni laptop aldım ve kurulum işlemine başladım fakat bilgisayarım SSD'yi görmüyor. Ne yapmalıyım? +Not izlediğim videolarda sürücü ekle seçeneğinden ek driver ile çözmüşler fakat bende o seçenek yok.
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Aşağıdaki tiki kaldırıp dene.
B bloodXfps Yoctopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 Ahmet9 dedi: Aşağıdaki tiki kaldırıp dene. Genişletmek için tıkla... olmadı hocam
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #4 USB'ye Windows flashlarken Rufus'tan mı flashladınız?
B bloodXfps Yoctopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #5 Ahmet9 dedi: USB'ye Windows flashlarken Rufus'tan mı flashladınız? Genişletmek için tıkla... hem o şekilde denedim hem de windowsun kendi aktarma aracını denedim ikisi de sonuç vermedi.
Ahmet9 dedi: USB'ye Windows flashlarken Rufus'tan mı flashladınız? Genişletmek için tıkla... hem o şekilde denedim hem de windowsun kendi aktarma aracını denedim ikisi de sonuç vermedi.