E EmirSenleR Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #11 18401 dedi: İğneyle üst taraftan ileri doğru itmeyi dene. Takılı kalan PIN'i tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat olmuyor msi yaklaşık 100 dolar istiyor mecbur ya böyle kalacak ya da yapmaya çalışacağım kendim.
18401 dedi: İğneyle üst taraftan ileri doğru itmeyi dene. Takılı kalan PIN'i tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat olmuyor msi yaklaşık 100 dolar istiyor mecbur ya böyle kalacak ya da yapmaya çalışacağım kendim.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 2 Mart 2023 #12 EmirSenleR dedi: Hocam denedim fakat olmuyor MSI yaklaşık 100 dolar istiyor mecbur ya böyle kalacak ya da yapmaya çalışacağım kendim. Genişletmek için tıkla... Parçayı AliExpress'ten bakınca kaç $ gözüküyor baktın mı?
EmirSenleR dedi: Hocam denedim fakat olmuyor MSI yaklaşık 100 dolar istiyor mecbur ya böyle kalacak ya da yapmaya çalışacağım kendim. Genişletmek için tıkla... Parçayı AliExpress'ten bakınca kaç $ gözüküyor baktın mı?
E EmirSenleR Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #13 18401 dedi: Parçayı AliExpress'ten bakınca kaç $ gözüküyor baktın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt ben servise sordum ethernet girişi bu kadar pahalı olmaz diye,işçilik bu kadar tutuyor dediler,garantisi bitik cihazın.
18401 dedi: Parçayı AliExpress'ten bakınca kaç $ gözüküyor baktın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt ben servise sordum ethernet girişi bu kadar pahalı olmaz diye,işçilik bu kadar tutuyor dediler,garantisi bitik cihazın.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 2 Mart 2023 #14 EmirSenleR dedi: Hocam direkt ben servise sordum Ethernet girişi bu kadar pahalı olmaz diye, işçilik bu kadar tutuyor dediler, garantisi bitik cihazın. Genişletmek için tıkla... Yuh utanmasalar bilgisayar fiyatı isteyeceklermiş... Parça kolay takılıyorsa çıkma al tak veya Wi-Fi 5 mi 4 mü Wi-Fi kullan.
EmirSenleR dedi: Hocam direkt ben servise sordum Ethernet girişi bu kadar pahalı olmaz diye, işçilik bu kadar tutuyor dediler, garantisi bitik cihazın. Genişletmek için tıkla... Yuh utanmasalar bilgisayar fiyatı isteyeceklermiş... Parça kolay takılıyorsa çıkma al tak veya Wi-Fi 5 mi 4 mü Wi-Fi kullan.
E EmirSenleR Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #15 18401 dedi: Yuh utanmasalar bilgisayar fiyatı isteyeceklermiş... Parça kolay takılıyorsa çıkma al tak veya Wi-Fi 5 mi 4 mü Wi-Fi kullan. Genişletmek için tıkla... Anakarta yapışık hocam açıkçası çekiniyorum uğraşmaya.Nerede yaptirabilirim bunu uyguna bilen varsa tavsiyeye açığım sorun için.
18401 dedi: Yuh utanmasalar bilgisayar fiyatı isteyeceklermiş... Parça kolay takılıyorsa çıkma al tak veya Wi-Fi 5 mi 4 mü Wi-Fi kullan. Genişletmek için tıkla... Anakarta yapışık hocam açıkçası çekiniyorum uğraşmaya.Nerede yaptirabilirim bunu uyguna bilen varsa tavsiyeye açığım sorun için.
Yusuf Ali Altuntaş Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B550M İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Shapprie Pulse Rx 6800 Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #16 EmirSenleR dedi: Anakarta yapışık hocam açıkçası çekiniyorum uğraşmaya.Nerede yaptirabilirim bunu uyguna bilen varsa tavsiyeye açığım sorun için. Genişletmek için tıkla... Aslında değiştirilebilir sıcak hava tabancası lazım veya sıradan bi dükkana götürsende değiştirebilir ayrıca işcilik o kadar tutmaz bence
EmirSenleR dedi: Anakarta yapışık hocam açıkçası çekiniyorum uğraşmaya.Nerede yaptirabilirim bunu uyguna bilen varsa tavsiyeye açığım sorun için. Genişletmek için tıkla... Aslında değiştirilebilir sıcak hava tabancası lazım veya sıradan bi dükkana götürsende değiştirebilir ayrıca işcilik o kadar tutmaz bence
E EmirSenleR Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #17 Yusuf Ali Altuntaş dedi: Aslında değiştirilebilir sıcak hava tabancası lazım veya sıradan bi dükkana götürsende değiştirebilir ayrıca işcilik o kadar tutmaz bence Genişletmek için tıkla... Hocam içeriden bu şekilde ethernet girişi. Dosya Ekleri 20230301_225755.jpg 422,3 KB · Görüntüleme: 39
Yusuf Ali Altuntaş dedi: Aslında değiştirilebilir sıcak hava tabancası lazım veya sıradan bi dükkana götürsende değiştirebilir ayrıca işcilik o kadar tutmaz bence Genişletmek için tıkla... Hocam içeriden bu şekilde ethernet girişi.
Yusuf Ali Altuntaş Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B550M İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Shapprie Pulse Rx 6800 Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #18 EmirSenleR dedi: Hocam içeriden bu şekilde ethernet girişi. Genişletmek için tıkla... Amanaman bi işçilik gerektirmiyo ama ekipmanları pahalı
EmirSenleR dedi: Hocam içeriden bu şekilde ethernet girişi. Genişletmek için tıkla... Amanaman bi işçilik gerektirmiyo ama ekipmanları pahalı
E EmirSenleR Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #19 Yusuf Ali Altuntaş dedi: Amanaman bi işçilik gerektirmiyo ama ekipmanları pahalı Genişletmek için tıkla... Hocam ekipman olarak ethernet portu anakarttan ayrılacak yenisi işlenecek o fiyat biraz pahalı değil mi bu iş için portlar ucuz genelde
Yusuf Ali Altuntaş dedi: Amanaman bi işçilik gerektirmiyo ama ekipmanları pahalı Genişletmek için tıkla... Hocam ekipman olarak ethernet portu anakarttan ayrılacak yenisi işlenecek o fiyat biraz pahalı değil mi bu iş için portlar ucuz genelde
Yusuf Ali Altuntaş Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B550M İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Shapprie Pulse Rx 6800 Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #20 EmirSenleR dedi: Hocam ekipman olarak ethernet portu anakarttan ayrılacak yenisi işlenecek o fiyat biraz pahalı değil mi bu iş için portlar ucuz genelde Genişletmek için tıkla... Onu çıkarmak için ekipman lazım kalem havya ile olucak iş değil
EmirSenleR dedi: Hocam ekipman olarak ethernet portu anakarttan ayrılacak yenisi işlenecek o fiyat biraz pahalı değil mi bu iş için portlar ucuz genelde Genişletmek için tıkla... Onu çıkarmak için ekipman lazım kalem havya ile olucak iş değil