LaTokyo Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 174 31 Aralık 2022 #1 Selam. Arkadaşım yeni bilgisayar almış ve açtığında böyle bir ekranla karşılaştı. Ne yapması gerek? Dosya Ekleri 111.png 1,4 MB · Görüntüleme: 120
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 31 Aralık 2022 #2 @ekmeğin altındaki etiket hocam yardımcı olur diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.668 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 İşletim sistemi kurmanız gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İşletim sistemi kurmanız gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 11 Ocak 2023 #4 Windows 10 kurarken zamanında böyle bir hata almıştım. 64 bit işletim sistemiyle UEFI bir USB hazırlayarak sistemi kurarsanız düzelecektir. Eğer işletim sistemi kurulu geldiyse boot menüsünden Windows Boot Manager seçin. Artı 0 Eksi
Windows 10 kurarken zamanında böyle bir hata almıştım. 64 bit işletim sistemiyle UEFI bir USB hazırlayarak sistemi kurarsanız düzelecektir. Eğer işletim sistemi kurulu geldiyse boot menüsünden Windows Boot Manager seçin.