yusuf3441
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi Sosyaller. MSI laptopum var ve oyunlarda ya da FL Studio gibi uygulamalarda laptop, 3070 ekran kartını kullanmıyor; onun yerine Intel IGPU'yu kullanıyor. GPU-Z değerlerinde iGPU sıcaklığı artıyor (yani aktif olarak çalışıyor), oyunlarda da aynı şekilde. NVIDIA ekran kartı değerlerine bakınca oyunlarda ya da uygulamalarda 210 MHz sabit gözüküyor ve sıcaklık da normal haline yakın.
Ekran kartında mı sıkıntı var diye baktım fakat MSI Kombustor'da 1290 MHz'i görüyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan “Tercih edilen grafik işlemcisi” bölümünde NVIDIA ekran kartını seçtim fakat hâlâ aynı sorun devam ediyor. MSI Center'da da performans ayarı Turbo'da. Bir de laptopta MUX yok, o yüzden manuel kontrol edemiyorum.
Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Ekran kartında mı sıkıntı var diye baktım fakat MSI Kombustor'da 1290 MHz'i görüyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan “Tercih edilen grafik işlemcisi” bölümünde NVIDIA ekran kartını seçtim fakat hâlâ aynı sorun devam ediyor. MSI Center'da da performans ayarı Turbo'da. Bir de laptopta MUX yok, o yüzden manuel kontrol edemiyorum.
Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Son düzenleyen: Moderatör: